Ποδόσφαιρο

Nations League: Βάση η Δανία!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 10:56

Η καλοδουλεμένη Δανία υποδέχεται την με απουσίες Αυστρία και ο άσος στο 1.80 φαντάζει μια από τις δυνατές επιλογές της ημέρας.

Nations League: Βάση η Δανία!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

21:45, Novasports 2 HD

Δανία

Πρώτη ήττα για την Δανία που έμεινε με τις εντυπώσεις κόντρα στην Κροατία (0-1). Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, οι Κροάτες ισορρόπησαν μετά το 60’ και εν τέλει βρήκαν στόχο (69’). Σπατάλησε την ευκαιρία να ξεφύγει στην μάχη της πρωτιάς, με δύο νίκες πάντως από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχει αφήσει υποσχέσεις… πρωτιάς αν και για την υπέρβαση απαιτείται περισσότερη συνέπεια στην άμυνα όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα.

Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Κάσπερ Χιούλμαντ. Τελευταία απουσία ο επιθετικός Πόουλσεν, ενώ νωρίτερα είχαν τεθεί εκτός μάχης οι Νόργκορντ (μέσος) και Ντόλμπεργκ (επιθετικός). Αμφίβολος ο βασικός ακραίος αμυντικός Μαέλε.

Πιθανή σύνθεση: Σμάιχελ – Βας, Αντερσεν, Κρίστενσεν, Μέλε – Χόιμπιεργκ, Ερικσεν, Ντιλένι – Σκοβ Ολσεν, Ντάμσγκορντ, Κορνέλιους

Αυστρία

Βαθμός ουσίας και ψυχολογίας για την Αυστρία που κράτησε στο 1-1 την μεγάλη Γαλλία. Τα… χρειάστηκε πολλάκις, αλλά είχε σε εξαιρετική βραδιά τον τερματοφύλακα Πεντζ που… κατέβασε τα ρολά πριν και μετά το 1-0 (37’). Στο φινάλε δέχτηκε πάντως ασφυκτική πίεση, οι καλύτεροι «τρικολόρ» απάντησαν 83’, είχαν μάλιστα και δοκάρι για την ολική ανατροπή. Θετικό πάντως το ζύγι με τέσσερις βαθμούς από τρία ματς, δεδομένη η προσπάθεια για πιο επιθετική προσέγγιση με τον Ραλφ Ράγκνικ στον πάγκο.

«Λαβωμένη»
Ο σταρ αμυντικός Αλάμπα αποχώρησε τραυματίας και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος όπως και ο μέσος Μπαουμγκάρντερ. Δεν προλαβαίνουν οι αμυντικοί Φριντλ και Πος, ξανά εκτός ο αμυντικός Λίνχαρτ, χάνουν και αυτό το ματς οι χρήσιμοι Χίντερεγκερ και Γκρίλιτς.

Πιθανή σύνθεση: Πεντζ - Λάινερ, Ντάνσο, Τράουνερ, Τρίμελ –Σάμπιτζερ, Λιούμπισιτς, Σέϊβαλντ, Βολφ – Κάλαϊτζιτς, Βάιμαν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.72 3.45 4.15 1.78 1.81 1.27 3.1 1.72 1.88 1.18 1.24 1.85
Δανία - Αυστρία / Εκτίμηση

Η καλοδουλεμένη Δανία θα είναι πιο… ψυλλιασμένη αυτή την φορά και καλείται να βγάλει περισσότερο ποδοσφαιρικό ρεαλισμό. Η Αυστρία αντιμετωπίζει αρκετά και σημαντικά προβλήματα απουσιών και θα χρειαστεί ξανά την βοήθεια της τύχης για να μείνει όρθια. «Παίζεται» ο άσος στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr