Ποδόσφαιρο

Δυάδα με γκολ και σήμερα!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 09:32

Του Άγγελου Γεώργα

Δυάδα με γκολ σας έχω και σήμερα, εδώ στο tostoixima.gr για την επιστροφή στα ταμεία μας και το χτίσιμο νέου σερί.

Δυάδα με γκολ και σήμερα!

Η δυάδα μας σήμερα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια από διαφορετικές διοργανώσεις. Το ένα παιχνίδι αφορά το Nations League που απασχολεί ποδοσφαιρικά την Ευρώπη, και το άλλο θα κρίνει ένα εισιτήριο για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας με χρονολογική σειρά, καθώς διεξάγονται διαφορετική ώρα.

(21:00) Αυστραλία - Περού

Το μας που θα κρίνει μια παρουσία στο Κατάρ. Παιχνίδι νοκ αουτ και τελικός για τις δύο ομάδες. Η Αυστραλία κατάφερε να περάσει το εμπόδιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και να βρεθεί εδώ σήμερα, απέναντι στο Περού. Ένα Περού που τερμάτισε επάξια στην 5η θέση του ομίλου της Λατινικής Αμερικής, και θέλει απόψε να κερδίσει το εισιτήριο το οποίο θα του χαρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στα τελικά του Μουντιάλ. Θεωρώ ποιοτικότερη ομάδα το Περού, ανώτερο από την Αυστραλία η οποία έδειξε μια μέτρια εικόνα συνολικά στα προκριματικά. Έχουν κενά όμως αμυντικά και οι δύο , κυρίως όμως η Αυστραλία. Έχει τον πρώτο λόγο το Περού, αλλά σε αγώνα νοκ αουτ δύσκολα πας σε σημείο. Το γκολ εκατέρωθεν μοιάζει πιο καλή επιλογή, αφού άμα μπει ένα γκολ στο ματς σίγουρα μετά θα ανοίξει.

(21:45) Γαλλία - Κροατία

Γαλλία και Κροατία μάλλον φαντάζονταν διαφορετικά τα πράγματα στον όμιλό τους. Αντί να οδηγούν αυτές την κούρσα, είναι αυτές που είναι από κάτω, και μάλιστα η Γαλλία έχει μαζέψει δύο βαθμούς μόλις σε τρεις αγωνιστικές. Η νίκη δηλαδή είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα έτσι ώστε να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στον όμιλο, αλλά και να δώσει λίγη χαρά στους οπαδούς της. Η Γαλλία αν μη τι άλλο διαθέτει τρομερή ποιότητα και ταλέντο, είναι από τις πιο πλήρης ομάδες στον κόσμο και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Από την άλλη η Κροατία έχει γευτεί από όλα τα αποτελέσματα στον όμιλο και ισοβαθμεί στους 4 βαθμούς με την Αυστρία. Η νίκη της στην Δανία της έδωσε μεγάλη ανάσα και αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο τους παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι με την Γαλλία, και έμειναν στο 1-1. Κάτι τέτοιο διακρίνω και σήμερα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα γκολ και ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα οι τιμές του άσου στο 1,45 δεν νομίζω ότι μπαίνουν καν στην εξίσωση. Εμείς θα πάμε με τα γκολ , και ότι θέλουν ας κάνουν οι δυο τους.

Δυάδα απόδοσης 4.29

(21:00) Αυστραλία - Περού: Goal/goal (1.90)

(21:45) Γαλλία - Κροατία: Goal/goal (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr