Ποδόσφαιρο

Nations League: Γκολ.. αγνοείται

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 10:15

Αζερμπαϊτζάν και Λευκορωσία μονομαχούν σε κρίσιμο ματς της Γ' κατηγορίας, καθώς ο χαμένος -αν υπάρξει- οδεύει προς τον υποβιβασμό.

Nations League: Γκολ.. αγνοείται

3ος όμιλος - Γ' κατηγορία.
Διαιτητής ο Ελληνας Αναστάσιος Παπαπέτρου
19:00, NOVAPRIME

Αζερμπαϊτζάν

Στην πρωτεύουσα Μπακού. Το Αζερμπαϊτζάν πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Σλοβακία (0-1), μένοντας με ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Οι Αζέροι του Ιταλού τεχνικού Τζιάνι Ντε Μπιάζι έχουν σχετικά καλή αμυντική λειτουργία όμως το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι μεγάλο. Μετράει πέντε διαδοχικά under και no goal, ξεχωρίζουν οι μέσοι Μαχμούντοφ και Ναζάροφ, ο αμυντικός Μεντβέντεφ και ο επιθετικός Σεϊντάγιεφ.

Μία επιστροφή

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου… πάτωσε πήραν μόνο ένα βαθμό στον όμιλο με Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο. Εξέτισε ο βασικός μέσος Αλίγιεφ, τραυματίες οι Χαλιλζάντε (αριστερός μπακ), Γκαράγεβ (αμυντικός μέσος), Αμπντουλάγεβ (εξτρέμ) και Ραμαζάνοβ (επιθετικός).

Πιθανή σύνθεση: Μαχαμανταλίγιεβ, Μεντβέντεφ, Σαλάχλι, Μουσταφαζάντε, Χακβέρντι, Χουσεϊνοφ, Αλμέιδα, Μαχμούντοφ, Ισραφίλοβ, Σεϊντάγιεφ, Νταντάσοφ.

Λευκορωσία

Ούτε το χαμηλό εμπόδιο του Καζακστάν μπόρεσε να ξεπεράσει η Λευκορωσία (1-1). Εχοντας υποχρεωθεί να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της σε ουδέτερο έδαφος (Νόβι Σαντ, Σερβία), δεν πήρε ούτε μία νίκη καθώς προηγήθηκαν το 0-1 από την Σλοβακία και το 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν. Εχει μείνει “άσφαιρη” στα έξι από τα επτά τελευταία επίσημα.

Αρκετές απουσίες

Λίγα πράγματα και στα προκριματικά του Μουντιάλ, μόλις μία νίκη (4-2 την Εσθονία) και επτά ήττες στον όμιλο (μαζί με Βέλγιο, Ουαλία, Τσεχία). Εκτός οι Τσέρνικ (γκολκίπερ), Βολόντκο (αρ. μπακ), Κορζούν (αμυντικός μέσος), Λισάκοβιτς και Σκάβις (επιθετικοί).

Πιθανή σύνθεση: Παβλιουτσένκο, Γιουντένκοφ, Μπεγκούνοφ, Καντάρκεβιτς, Βολκόφ, Πετσένιν, Μπικόφ, Γιαμπλόνσκι, Σέντκο, Εμπόνγκ, Μπακάρ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 2.82 3.15 1.38 2.55 1.1 4.85 2.15 1.54 1.28 1.31 1.52
Αζερμπαϊτζάν - Λευκορωσία / Εκτίμηση

Ομάδες που σκοράρουν με το.. στανιό, ιδιαίτερα οι Αζέροι που έμειναν "άσφαιροι" στα επτά τελευταία ματς του Nations League. Προφανής επιλογή το no goal, σε χαμηλές πάντως τιμές (1.62).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr