Ποδόσφαιρο

Nations League: Μάχη πρωτιάς στην Αστάνα

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 09:26

Καθοριστική κόντρα στην Αστάνα, με το Καζακστάν να υποδέχεται την Σλοβακία.

Nations League: Μάχη πρωτιάς στην Αστάνα

3ος όμιλος της Γ' Κατηγορίας

17:00, NOVΑ1HD

Καζακστάν

Στην πρωτεύουσα Αστάνα. Μετά τον ανέλπιστο θρίαμβο στην Σλοβακία (0-1), το Καζακστάν πήρε βαθμό και απέναντι στην Λευκορωσία (1-1) και φιγουράρει στην κορυφή του γκρουπ. Αέρα αλλαγής έφερε ο νέος τεχνικός Μαγκόμεντ Αντίγιεφ, no goal τα οκτώ από τα εννιά τελευταία.

Στην προηγούμενη Λίγκα Εθνών χρειάστηκε τα πλέι οφ για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τον όμιλο.

Εκτός αποστολής ο «ντοπαρισμένος» μέσος Αμπίκεν και οι τραυματίες Μπεϊζεμπέκοβ (δεξιός μπακ), Σόμκο (αρ. μπακ), Ζαϊνουντίνοβ-Μουζίκοβ (μεσοεπιθετικοί), Νουργκαλίγεβ (εξτρέμ), Σιότκιν (φορ).

Πιθανή σύνθεση: Σάτσκι, Μάλι, Βοροκόφσκι, Μαρότσκιν, Καϊροφ, Αλίπ, Νταραμπάγιεφ, Κουάτ, Οράζοφ, Αστάνοφ, Αμπιέτοφ.

Σλοβακία

Η εντός έδρας ήττα-σοκ από το Καζακστάν είχε φέρει εξελίξεις στην Σλοβακία, καθώς απομακρύνθηκε ο τεχνικός Στέφαν Τάρκοβιτς. Και στο πρώτο ματς μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Σλοβάκοι πέρασαν αλώβητοι από το Αζερμπαϊτζάν (0-1), ενώ στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της Λευκορωσίας σε ουδέτερο έδαφος (1-2, στην Σερβία).

Μετράει έξι συνεχόμενα no goal και πέντε διαδοχικά under. Είχε συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού, ξεκίνησε με νίκη επί της Πολωνίας (2-1) ωστόσο οι ήττες από Σουηδία (1-0) και Ισπανία (0-4) την απέκλεισαν.

Αστέρια της οι Πέκαρικ (αμυντικός), Κούτσκα (μέσος) και Βάις (επιθετικός) καθώς αποσύρθηκε ο σπουδαίος Μάρεκ Χάμσικ. Εκτός οι Γκρέγκους (μέσος) και Μακ (φορ).

Πιθανή σύνθεση: Ροντάκ, Πέκαρικ, Σάτκα, Βάλιεντ, Ντε Μάρκο, Ρουσνάκ, Λομπότκα, Χροσόφσκι, Χαράσλιν, Σουσλόφ, Στρέλετς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.85 3.15 1.87 1.52 2.2 1.16 4 2.02 1.62 1.81 1.27 1.18
Καζακστάν - Σλοβακία / Εκτίμηση

Ματς που θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση, με τους Καζάκους να δείχνουν καλύτερη εικόνα του αναμενόμενου, ενώ η Σλοβακία πασχίζει για να αποκτήσει σταθερότητα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν και εκδίκηση για την απρόσμενη ήττα του πρώτου γύρου, περιμένουμε να την πάρουν με το διπλό στο 1.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr