Ποδόσφαιρο

Μπαράζ Παγκοσμίου Κυπέλλου: Για μία θέση στον.. ήλιο!

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 01:04

Κόστα Ρίκα και Νέα Ζηλανδία κάνουν.. κατάθεση ψυχής στη Ντόχα διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ!

Μπαράζ Παγκοσμίου Κυπέλλου: Για μία θέση στον.. ήλιο!

Νοκ άουτ μπαράζ που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κόστα Ρίκα

Η Κόστα Ρίκα άργησε να πάρει… μπρος στα προκριματικά Κεντρικής και Β. Αμερικής, αλλά στον δεύτερο γύρο βρήκε για τα καλά ρυθμό, πόνταρε στην άμυνα και λίγο έλειψε να προλάβει και την απευθείας πρόκριση. Με την τέταρτη θέση εξασφάλισε μια δεύτερη ευκαιρία για την παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ, όπου ψάχνει την τρίτη διαδοχική παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο και έκτη συνολικά στην ιστορία της. Μέτρια η εικόνα της στο Nations League Concacaf (1-0-1) όπου αγωνίστηκε με αλλαγές.
Με Κέιλορ Νάβας
Ο βετεράνος τερμ. Κέιλορ Νάβας δεν αγωνίστηκε στα ματς με Παναμά και Μαρτινίκα για το Nations League αλλά επιστρέφει στην αποστολή, όπου ξεχωρίζουν οι… παλισειρές Ρουίζ (μ. 145/29) και Μπόρχες (μ. 152/27).

Πιθανή σύνθεση: Νάβας, Οβιέδο, Κάλβο, Βάργκας, Φούλερ, Μπόρχες, Τεχέδα, Τόρες, Κάμπελ, Κοντρέρας, Ρουίς

Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία όπως αναμενόταν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην προκριματική ζώνη της Ωκεανίας όπου σημείωσε μόνο νίκες και με απολογισμό τερμάτων 18-1, πήρε εύκολα την πρώτη θέση που της έδωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Θα αγωνιστεί για τρίτη διαδοχική φορά σε πλέι οφ. Δεν τα κατάφερε στις δύο τελευταίες, είχε αντιθέτως επικρατήσει του Μπαχρέιν το 2010. Εχει αγωνιστεί δύο φορές σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (1982, 2010).
Προβλημάτισε
Δεν έπεισε πάντως στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας με Περού (0-1, 5/6) και Ομάν (0-0, 9/6). Στην αποστολή ο Μπαρμπαρούσης (μ. 51/4), ενώ ποντάρει και στη νέα γενιά όπου ξεχωρίζει ο 20χρονος Γκάρμπετ (μ. 9/1, Τορίνο).

Πιθανή σύνθεση: Σάιλ, Κακάτσε, Τουϊλόμα, Μπόξαλ, Ινγκαμ, Πέιν, Λιούις, ΜακΚάουατ, Ρόχας, Μπαρμπαρούσσης, Γουντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 2.6 4.15 1.27 3.1 1.05 6.5 2.52 1.4 1.18 1.37 1.61
Κόστα Ρίκα - Νέα Ζηλανδία / Εκτίμηση

Το κάτι παραπάνω και την τρίτη τους συμμετοχή σε Μουντιάλ ψάχνουν οι Νεοζηλανδοί, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρουν απέναντι σε μία σαφώς πιο ποιοτική ομάδα. Αλλωστε έχουν να δώσουν ματς τέτοιας σημασίας από τα.. προηγούμενα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φαβορί η Κόστα Ρίκα, αξιοπρόσεκτος άσος στο 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr