Ποδόσφαιρο

Nations League: Με “καυτό” Ντουρσούν η Τουρκία

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 01:55

Η Λιθουανία δοκιμάζεται στην Σμύρνη λίγες ημέρες μετά το 0-6 από τους Τούρκους.

Nations League: Με “καυτό” Ντουρσούν η Τουρκία

1ος όμιλος της Γ’ Κατηγορίας
21:45, NOVA6

Τουρκία

Στην Σμύρνη. Η Τουρκία δεν είχε πρόβλημα να περάσει από το Λουξεμβούργο (0-2) και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές οδεύει προς την εξασφάλιση της πρωτιάς και την άνοδο. Επαιξε από τα πρώτα λεπτά τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, ουδόλως απειλήθηκε, για τέταρτο συνεχόμενο ματς σκόραρε ο επιθετικός Ντουρσούν! Σε καλή κατάσταση οι γείτονες, που σε αυτά τα τρία ματς σκόραραν 12 γκολ και κράτησαν ανέπαφη εστία. Over τα 11/13 τελευταία.
Αρκετοί απόντες
Ο Γερμανός τεχνικός Στέφαν Κουντς δεν υπολογίζει τους Αζίζ (στόπερ), Γιλμάζ (αρ. μπακ) Ομούρ (εξτρέμ), Γιαζιτσί, Ανταλιαλί, Καχβετσί, Γιοκουσλού (όλοι μέσοι), αμφίβολος ο επιθετικός Ουνάλ.

Πιθανή σύνθεση: Αλεμντάρ, Μιούλντουρ, Καμπακ, Αϊχάν, Καντιόγλου, Ακγκούν, Οζκάν, Κιοκτσού, Αρκτούρκογλου, Ντερβισόγλου, Ντουρσούν

Λιθουανία

Η Λιθουανία ήταν απογοητευτική και στα νησιά Φερόε, υπέστη την τρίτη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές (2-1). Το ότι οδεύει στον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία είναι.. το λιγότερο με την κάκιστη εικόνα που εμφανίζει, στα δύο προηγούμενα είχε δεχτεί δέκα γκολ χωρίς καν να σκοράρει! Αν και προηγήθηκε νωρίς, στην εκπνοή της ανάπαυλας είχε ολοκληρωθεί ανατροπή και στην επανάληψη δεν βρήκε λύσεις.
Υπό πίεση ο Ιβανάουσκας
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός Βάλντας Ιβανάουσκας, θα γίνει ραντεβού με ανθρώπους της Ομοσπονδίας ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του. Νοκ άουτ οι Γκερτμόνας (γκολκίπερ), Βαϊτκούνας (στόπερ), Σιργκέντας, Βερμπίσκας, Γιανκάουσκας, Ντάπκους (όλοι μέσοι).

Πιθανή σύνθεση: Σέτκους – Μπαραβίκας, Σάτκους, Ούτκους, Λ. Κλιμαβίτσιους – Μεγκελαΐτις, Σλίβκα, Κλιμαβίτσιους – Λασίτσκας, Τσέρνις, Νοβικόβας

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.06 7.85 22 3.4 1.22 1.94 1.68 2.45 1.42 1.01 1.05 6.5
Τουρκία - Λιθουανία / Εκτίμηση

Μαύρα χάλια οι Λιθουανοί, περιμένουν με.. φόβο το ματς με την Τουρκία που δεν χαρίζεται. Πάμε στον άσο με χάντικαπ -2,5, στο 2.20.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr