Ποδόσφαιρο

Nations League: Αγγλία - Ουγγαρία με απόδοση 3,75

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 10:07

Τοstoixima.gr αναλύει την 4η αγωνιστική του 3ου γκρουπ για την Λιγκ Α, με τους Άγγλους να ψάχνουν επιτέλους μια νίκη.

Nations League: Αγγλία - Ουγγαρία με απόδοση 3,75

Ώρα έναρξης παιχνιδιού (21:45), Alpha TV, Novasports

Αγγλία

Η Αγγλία συνεχίζει και εκπλήσσει αρνητικά με την μέχρι τώρα πορείας της στον όμιλο, αφού αγνοεί την νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές, μια κατάσταση η οποία την φέρνει στην τελευταία θέση του ομίλου. Σήμερα είναι η ευκαιρία της θεωρητικά να πετύχει μια νίκη καθώς έχει μπροστά της το πιο εύκολο παιχνίδι του προγράμματος. Την προηγούμενη αγωνιστική κόλλησε στο 0-0 με την Ιταλία, αποτέλεσμα που αδικεί την συνολική εικόνα των δύο ομάδων, αφού θα δημιούργησαν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει εκατέρωθεν. Με την Ουγγαρία δείχνει να έχει δημιουργηθεί ένα κόμπλεξ, καθώς δυσκολεύεται να την κερδίσει. Οι δύο πρόσφατες αναμετρήσεις τους έληξαν 1-0 υπέρ των Ούγγρων και 1-1 ισόπαλοι τον περασμένο Οκτώβριο. Από το Μουντιάλ 2014 έχει να μην νικήσει 4 σερί παιχνίδια, αυτό θα συμβεί ξανά αν δεν πάρει το τρίποντο σήμερα. Επιτακτική η ανάγκη για σήμερα, καθώς οι Άγγλοι οφείλουν να δείξουν κάτι στον όμιλο.

Πιθανή ενδεκάδα

Αγγλία: Ramsdale, Walker, Maguire, Guéhi, Trippier, Ward-Prowse, Rice, Saka, Bellingham, Grealish,Kane.

Δήλωση προπονητή

Σάουθγκειτ: "Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά σε όλη αυτή την περίοδο έχω διαφορετικούς στόχους που προσπαθώ να επιτύχω, έχουμε παίκτες που είναι φρέσκοι και η ομάδα είναι σημαντική. Έχουμε μια διαφορετική τακτική πρόκληση αύριο και πολλές ομάδες δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία, είναι μια καλή ομάδα. Αυτή η ομάδα ήταν απίστευτη, η νοοτροπία της, η επιθυμία της να παίξουν για την Αγγλία και να δουλέψουν καθημερινά στο προπονητικό γήπεδο για να βελτιωθούν, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ένα όμιλο τόσο αφοσιωμένο όσο εμείς. "

Ουγγαρία

Η Ουγγαρία κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις σε έναν όμιλο πραγματικά του θανάτου για τα δεδομένα της, και έχει καταφέρει να μαζέψει 4 βαθμούς. Σήμερα θα μεταβεί στην Αγγλία για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Προέρχεται από το πολύ καλό αποτέλεσμα εντός έδρας με το 1-1 επί της Γερμανίας. Ευτύχησε να προηγηθεί μάλιστα, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα για πολύ αφού δέχθηκε άμεσα την απάντηση στο γκολ της. Έκανε κάποιες μικροφάσεις στην συνέχεια, όμως όπως ήταν λογικό θέλησε να προστατέψει την άμυνά της πρώτα και μετά να κινηθεί επιθετικά. Στα τελευταία 12 τελευταία παιχνίδια της για το Nations League έχει απολογισμό 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Πολύ καλή πορεία για την ομάδα του Ρόσι, που έχει φτιάξει πραγματικά ένα πολύ καλό και αξιόλογο σύνολο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ουγγαρία: Dibusz, Lang, Orbán, Attila Szalai, Nego, Ádám Nagy, Schäfer, Zsolt Nagy, Sallai, Szoboszlai, Ádám Szalai.

Δήλωση προπονητή

Μάρκο Ρόσι: "Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ομάδα της Αγγλίας. Ήταν δυνατοί εναντίον μας, αλλά και εναντίον της Γερμανίας και της Ιταλίας. Μπορεί να κάνουν rotation λίγο. Δεν μπορούμε να κάνουμε ροτέισον τόσο πολύ, καθώς δεν έχουμε Η ίδια δύναμη σε βάθος. Μερικοί από τους παίκτες μας είναι νέοι και χρειάζονται χρόνο. Θέλουμε να τους δώσουμε χρόνο».

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.28 4.5 9.25 1.78 1.81 1.27 3.1 2.3 1.48 1.03 1.16 3.1
Αγγλία - Ουγγαρία / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι που μπορεί να επιφυλάξει ακόμα μια παγίδα για την Αγγλία. Όπως είπε και ο προπονητής της Ουγγαρίας, δεν έχουν μεγάλο βάθος και δεν μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές, οπότε ίσως κάποια στιγμή βγάλει κούραση. Επιτακτική η ανάγκη για νίκη για την Αγγλία η οποία αν και αδιάφορη όπως είπε ο Σάουθγκειτ, οφείλει να μην τερματίσει και τελευταία. Θα πάω με ένα match combo καθώς δεν βρήκα κάτι άλλο να μου αρέσει στις αποδόσεις του αγώνα.

Match combo (απόδοσης 3.75)

  • Αγγλία να κερδίσει
  • Χάρι Κέιν να σκοράρει
  • Under 4 γκολ και για τις δύο ομάδες συνδυαστικά

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr