Ποδόσφαιρο

Nations League: Γερμανία - Ιταλία με φουλ τις άμυνες

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 10:48

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, Γερμανία και Ιταλία κοντράρονται στο καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς και tostoixima.gr αναλύει για εσάς.

Nations League: Γερμανία - Ιταλία με φουλ τις άμυνες

Ώρα έναρξης παιχνιδιού (21:45), Novasports

Γερμανία

Στο ισόπαλο 1-1 κόλλησε η Γερμανία στο προηγούμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα της Ουγγαρίας, ατύχησε μάλιστα να βρεθεί πίσω στο σκορ, μα ισοφάρισε άμεσα. Είχε ευκαιρίες να βάλει και δεύτερο γκολ, δεν τις αξιοποίησε βέβαια και κόλλησε στο χ. Παραμένει πρώτη στον όμιλο όμως και με μια νίκη σήμερα θα καταφέρει να ξεφύγει και άλλο από τους διώκτες της. Ο Φλικ έχει φτιάξει μια ομάδα που χάνει με πολύ δυσκολία, αλλά δεν κερδίζει και εύκολα. Προσπαθεί πάντως και είναι σε μία περίεργη μεταβατική φάση. Σίγουρα οι παίκτες της έχουν επιβαρυνθεί αρκετά όπως και των υπόλοιπων ομάδων, και της λείπουν κάπως η φρεσκάδα και η ενέργεια. Γενικά ο Φλικ ψάχνεται και δοκιμάζει πράγματα, εξάλλου δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς αφού συνεχώς έχει να διαχειριστεί καινούργιες καταστάσεις με τις απουσίες που υφίσταται κάθε αγωνιστική.

Πιθανή ενδεκάδα

Γερμανία: Neuer, Hofmann, Süle, Rüdiger, Raum, Kimmich, Goretzka, Gnabry, Müller, Musiala, Havertz.

Δήλωση προπονητή

Φλικ: "Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της ομάδας. Είμαστε πολύ θετικοί με τα πράγματα. Η Ιταλία τα πάει καλά, έχει μια πολύ μεγάλη ομάδα για να διαλέξει και πάντα φαίνεται πως παίζουν διαφορετικές ομάδες. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν αφού δεν πηγαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μπορούν να επικεντρωθούν στο να κοιτάξουν μπροστά στο EURO [προκριματικά]».

Italy

Στα ίδια και αυτή, κόλλησε στο 0-0 στην Αγγλία και δεν άλλαξε κάτι στο στάτους της ομάδας. Τρία ματς έχουν δώσει Ιταλία και Αγγλία και τα τρία έληξαν Χ. Πάντως το 0-0 αδικεί το σκορ και την εικόνα του αγώνα αφού μπορούσαν να είχαν μπει γκολ και να είχαμε εντελώς άλλα δεδομένα τώρα. Αυτό δεν έγινε και η Ιταλία παραμένει τρίτη στον όμιλο. Στον αποκλεισμό από το Μουντιάλ στέκεται η ομάδα, η οποία δείχνει διάθεση για δουλειά έτσι ώστε να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις. Στις τελευταίες 5 επισκέψεις της στη Γερμανία, οι Ιταλοί έχουν καταφέρει να αποδράσουν 2 φορές με το διπλό στις αποσκευές τους. Ελπίζουν σήμερα να το τριτώσουν. Ψάχνεται ακόμα η Σκουάντρα Ατζούρα όπως λογικό είναι, αφού έχει πολλές αλλαγές και πολλά καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ της.

Πιθανή ενδεκάδα

Ιταλία: Donnarumma, Florenzi, Acerbi, Bastoni, Biraghi, Frattesi, Cristante, Tonali, Politano, Scamacca, Pellegrini.

Δήλωση προπονητή

Μαντσίνι: "Οι νεαροί έδειξαν χαρακτήρα, εντυπωσιάστηκα. Φαινόταν σαν να έπαιζαν μαζί για περισσότερο. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Θα δούμε φρέσκα πόδια αύριο, είναι το τελευταίο παιχνίδι αυτής της σειράς και δεν θα είναι εύκολο».

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 3.25 4.75 1.82 1.78 1.28 3 1.75 1.84 1.16 1.21 1.95
Γερμανία - Italy / Εκτίμηση

Αινιγματικό παιχνίδι με δύο ομάδες που ψάχνονται ακόμα και βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Επίσης έχουν διαφορετικά πράγματα στο μυαλό τους και διαφορετικές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή. Δύσκολο να μπεις στην ψυχολογία των δύο ομάδων. Με δύο σημεία θα πάω που μου μοιάζουν πιο πιθανά στο παιχνίδι.

Γερμανία - Ιταλία: X (απόδοση 3.80)

Γερμανία - Ιταλία: Goal/goal (απόδοση 1.83)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr