Ποδόσφαιρο

Nations League: Ολλανδία - Ουαλία και over 2,5 γκολ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 11:18

Tostoixima.gr αναλύει το 4ο γκρουπ της Λιγκ Α, και το παιχνίδι Ολλανδία-Ουαλία.

Nations League: Ολλανδία - Ουαλία και over 2,5 γκολ

Ώρα έναρξης (21:45), Novasports

Ολλανδία

H Oλλανδία είχε την ευκαιρία να κάνει το 3/3 την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Πολωνία, όμως ο Ντεπάι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 90 και έτσι έμεινε το 2-2. Είναι μόνη πρώτη βέβαια στον όμιλο αφού το Βέλγιο έχει μείνει 3 βαθμούς πίσω. Στον προηγούμενο γύρο κέρδισε την Ουαλία στις καθυστερήσεις και με σκορ 1-2, κάτι έδωσε συνέχεια στις καλές σχέσεις που έχει με τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους Ουαλούς. Δεν πρόκειται να κάνει μεγάλες αλλαγές ο Φαν Χάαλ , θα διατηρήσει και τον σχηματισμό και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Με νίκη σήμερα ουσιαστικά θα καπαρώσει την πρώτη θέση, ανάλογα βέβαια και με το αποτέλεσμα του Βελγίου. Πάντως έχει καλό ρόστερ και πληθώρα επιλογών, έδωσε και ευκαιρίες σε αναπληρωματικού ο Ολλανδός προπονητής. Προσπαθεί να κάνει καλή διαχείριση του ρόστερ και μέχρι στιγμής παρουσιάζει ένα άρτιο σύνολο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ολλανδία: Cillessen, Timber, De Ligt, Aké; Dumfries, Berghuis, De Jong, Koopmeiners, Blind, Janssen, Bergwijn.

Δήλωση προπονητή

Φαν Χάαλ: "Η νίκη είναι πολύ σημαντική πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Πραγματικά δεν θέλω να χάσουμε. Τώρα είμαστε στην κορυφή του ομίλου μας στο Nations League. Επίσης, όσον αφορά τα αποτελέσματα εναντίον του Βελγίου, δεν τους βλέπω να μας κερδίζουν με 4-1. Aυτό που θέλω να πω είναι ότι η διαδικασία είναι πιο σημαντική από την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Nations League."

Ουαλία

Η Ουαλία κατάφερε και πήρε τον πρώτο της βαθμό εναντίον του Βελγίου, αφού απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1. Αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει μέχρι στιγμής στον όμιλο αφού μετράει ακόμα δύο ήττες. Δέχθηκε αρκετή πίεση στο παιχνίδι, αλλά ο Χένεσι είχε κάποιες σημαντικές επεμβάσεις και έτσι περιόρισε τις ορέξεις των Βέλγων. Χρειάζεται τουλάχιστον ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Τη δεδομένη στιγμή βέβαια αυτό μοιάζει λίγο δύσκολο αφού δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ειδικά μετά και τα πανηγύρια για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Έχει δώσει αρκετά ματς τον τελευταίο μήνα και σίγουρα θα υπάρξει κόπωση. Δύσκολο το έργο της πάντως απόψε, και θα φανεί αν μπορεί να αντέξει απέναντι σε μία τόσο επιθετική ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα

Ουαλία: Hennessey, Gunter, Rodon, Mepham; Thomas, Ampadu, Smith, C. Roberts, Ramsey, Johnson, Bale.

Δήλωση προπονητή

Πέιτζ: "Είχαμε μερικούς τραυματισμούς καθώς ήταν μία τόσο έντονη πρόκληση, αλλά ήταν η πιο θετική πρόκληση που είχαμε. Θέλαμε να εκθέσουμε τους νεότερους παίκτες μας σε ποιοτική αντίσταση και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις μας. Ένα τεράστιο ποσό θετικών πραγμάτων έχει βγει από αυτή την πρόκληση. Οι πλευρές έχουν αλλάξει, σεβόμαστε την αντίθεσή μας, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν».

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.44 3.95 6 1.85 1.74 1.32 2.82 1.84 1.75 1.07 1.18 2.42
Ολλανδία - Ουαλία / Εκτίμηση

Θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα στο χέρι της Ολλανδίας να επιλέξει με το τι θα γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή θα δώσει τον ρυθμό και το τέμπο, όπως και αυτή θα επιλέξει τι πρόσωπο θα έχει. Η Ουαλία μου μοιάζει κουρασμένη και έχει το μυαλό της στο Μουντιάλ. Δεν νομίζω πως θα μπορέσει να προβάλει για δεύτερο σερί ματς τέτοια αντίσταση σε τέτοια ομάδα.

Ο άσσος με συνδυασμό το over 1,5 γκολ στο παιχνίδι πληρώνει στο 1.75, μια τίμια απόδοση θεωρώ. Εξάλλου οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει πελατειακές σχέσεις πλέον.

Ωραίο και το over 2,5 του αγώνα σε απόδοση 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr