Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Δεν δικαιολογούνται οι αποδόσεις για την Μπαράκας!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 12:18

Παιχνίδια που έχουν πολύ... ψωμί για στοίχημα είναι αυτά που έχει το κουπόνι της Τετάρτης (15/6) για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Α' Αργεντινής: Δεν δικαιολογούνται οι αποδόσεις για την Μπαράκας!

Παιχνίδια που έχουν πολύ... ψωμί για στοίχημα είναι αυτά που έχει το κουπόνι της Τετάρτης (15/6) για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Μπαράκας έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Τίγκρε. Προηγήθηκε κιόλας. Με το ίδιο σκορ έβγαλε και την πρεμιέρα της με την Σεντράλ Κόρδοβα, χάνοντας πέναλτι. Γενικά έχει δείξει μια μαχητική ομάδα όπως και στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ που λίγο έλειψε να βρεθεί στα μπαράζ του τίτλου.

Η Ουνιόν έφυγε με το 2-2 από το εκτός τοπικό ντέρμπι του Σάντα Φε με την Κολόν. Μάλιστα από το 58’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο, ενώ κάτι ανάλογο έγινε νωρίτερα με τον αντίπαλο. Με τρεις ισοπαλίες έχει βγάλει τα 9 τελευταία εκτός στις εγχώριες διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο Πορτίγιο (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μεγάλες οι τιμές που δίνονται για την Μπαράκας και η εικόνα των δύο ομάδων δεν το δικαιολογεί. Δηλαδή η Μπαράκας μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά καλύτερα να στραφούμε στην ισοπαλία... που είναι πάνω από 3,00.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Ρίβερ Πλέιτ. Η ομάδα του Πουσινέρι
βρίσκεται χαμηλά στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού και θέλει νίκες. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 νίκες. Με over έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο Ορτίς (στόπερ).

Η Λανούς έπαιξε με παίκτη περισσότερο από το 18’, προηγήθηκε απέναντι στην Ντιφένσα, αλλά δεν πήρε τη νίκη (1-1). Με ισοπαλία έβγαλε και την πρεμιέρα της. Μια ήττα έχει στα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και μόλις 4 νίκες. Με 6 ισοπαλίες έβγαλε τα 7 τελευταία μακριά από την έδρα της. Αμφίβολος ο εμβληματικός επιθετικός Χοσέ Σαντ. Τραυματίες οι Ντε Λα Βέγκα (εξτρέμ), Μπερναμπέι (αμυντικός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολλές οι πιθανότητες να έρθει το Χ βάση και της εικόνας που έχουν οι δύο ομάδες. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Λανούς.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Η Μπάνφιλντ πήρε το 0-0 στο άντρο της Άρσεναλ Σαραντί. Είχε κυκλοφορία αλλά τελικά δεν βρήκε διαδρόμους για να σκοράρει. Με ήττα έβγαλε την πρεμιέρα της. Δεν έχει νίκη στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 5 ισοπαλίες και θέλει να βάλει ένα τέλος. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός.

Η Σεντράλ Κόρδοβα νίκησε 1-0 την Μπόκα Τζούνιορς και το πανηγύρισε έξαλλα. Γιατί την προηγούμενη φορά που νίκησε τον διάσημο αντίπαλος της ήταν πριν από 55 χρόνια. Θέλει βαθμούς καθώς είναι χαμηλά στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού και πρέπει να αποφύγει τις περιπέτειες. Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο άσος της Μπάνφιλντ είναι πάνω από 2,00 και αξίζει αφού η Σεντράλ δεν αποκλείεται να μείνει στα πανηγύρια της νίκης επί της Μπόκα. Επίσης οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν φρένο σε αρνητικό σερί.


ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Η Κολόν δέχθηκε πρώτη γκολ στο ντέρμπι του Σάντα Φε, στο 42’ είχε αποβολή, το γύρισε, σε 2-1, αλλά τελικά έμεινε με το 2-2. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και πρέπει να βρει λύσεις για τα λάθη στην αμυντική λειτουργία. Τιμωρημένος ο Γκαρσές (στόπερ).

Η Ρίβερ Πλέιτ δεν έσπασε την σφιχτή άμυνα της Ατλέτικο Τουκουμάν κι έμεινε στο 0-0. Χωρίς σκορ έβγαλε και την πρεμιέρα της η ομάδα του Γκαγιάρδο που είναι η κάτοχος του πρωταθλήματος και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Μια ήττα έχει στα δέκα τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο στόπερ Μαμανά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σχετικά μικρό το διπλό της Ρίβερ Πλέιτ (1,87), αφού δεν είναι στα καλύτερα της. Μπορεί όμως να πάρει αυτό που θέλει στο άντρο της Κολόν, αρκεί να βγάλει τον καλό της εαυτό.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΤΙΓΚΡΕ

Η Μπόκα ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Σεντράλ Κόρδοβα. Έχασε από τον συγκεκριμένο αντίπαλο για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια και το κλίμα είναι βαρύ. Μπήκε τέλος σε αήττητο σερί 10 αγώνων με 9 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Υποδέχεται την Τίγκρε την οποία νίκησε 3-0 στις 21 Μαίου στον τελικό των μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Παραμένει τραυματίας ο στόπερ Φαμπρά.


Η Τίγκρε δυσκολεύτηξε για να πάρει το 1-1 εντός με την Μπαράκας. Δεν ξέχασε το 3-0 από την Μπόκα στον τελικό του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 9 από τα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο Λουτσιάτι (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλός ο άσος της Μπόκα στο 1,80 και αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ, δίνεται πάνω από 2,00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr