Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Ο άσος της Ρασίνγκ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 10:17

Με τέσσερα ματς ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και στην ανάλυση οι προτάσεις για στοίχημα είναι υψηλές.

Αργεντινή: Ο άσος της Ρασίνγκ

Με τέσσερα ματς ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και στην ανάλυση οι προτάσεις για στοίχημα είναι υψηλές.


ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Η Αρχεντίνος ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Σαρμιέντο. Πήγε στράφι η νίκη της πρεμιέρα της απέναντι στην Αλντοσίβι. Με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 9 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ αποκλείστηκε στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου.

Η Ιντεπεντιέντε νίκησε 1-0 εντός την Ταγέρες. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία.Τραυματίες οι Σαγιάγο (εξτρέμ), Πότσο (μέσος), Μπαταλίνι (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Αρχεντίνος στην παρούσα φάση δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Ιντεπεντιέντε. Το ματς είναι ντέρμπι, αλλά οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν τη νίκη με τον άσο να δίνεται πάνω από 2,20.


ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ

Η Ροζάριο ηττήθηκε εκτός με 2-0 από την Ουρακάν. Ο Σομόζα αποχώρησε ξαφνικά από τον πάγκο, αφού παρά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα, είχε τη στήριξη της διοίκησης. Ωστόσο ο ίδιος είπε πως δεν έδειχναν τόση θέρμη να του κάνουν τις μεταγραφές που συμφώνησαν. Ο Ριβαρόλα ανέλαβε σε υπηρεσιακή βάση. Μιλάει ακόμα και με τον Κάρλος Τέβες για νέο τεχνικό.

Η Γοδόι Κρουζ νίκησε 2-0 εντός την Ρασίνγκ με δύο γκολ του Ροντρίγκες. Έχει ανάγκη τους βαθμούς
με την ομάδα να είναι στην προτελευταία θέση του ειδικού πίνακα υποβιβασμού. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 9 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις με 2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες. Τιμωρημένος ο Νεγκρί (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μοιρασμένο το σετ σε άσο και διπλό αναφορικά με τις αποδόσεις. Δίκαιο αφού όλα μπορούν να συμβούν. Καλύτερο ποντάρισμα το over 2,5 γκολ που είναι πάνω από 1,90 αφού το παρελθόν τους έχει μεγάλα σκορ στα μεταξύ τους ματς.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Η Πλατένσε πέρασε δύσκολες στιγμές στο άντρο της Βελέζ, αλλά νίκησε με 1-0. Είναι η μοναδική που έχει κάνει το «2 στα 2». Κι όλα αυτά ενώ πριν τις δύο σερί νίκες είχε άσχημο σερί 12 αγώνων χωρίς να πάρει τρίποντο. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.


Η Χιμνάσια Λα Πλάτα νίκησε εντός με 2-0 την Πατρονάτο. Προηγήθηκε η ισοπαλία στο ντέρμπι της Λα Πλάτα με την Εστουδιάντες. Στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ είχε 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς της κανονικής περιόδου. Κι έτσι ΄χει μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και αξίζει το ρίσκο της ισοπαλίας που είναι στο 3,15.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Η Ρασίνγκ ητήθηκε εκτός με 2-0 από την Γοδόι Κρουζ. Στο 36’ είχε αποβολή κάτι που είχε και ο αντίπαλος στο 64’. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός - σοκ στο κύπελλο με ήττα 2-1 από την Αγροπεκουάριο. Στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έμεινε αήττητη με 8 νίκες στα 14 ματς της κανονικής περιόδου, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Μπόκα στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου. Τιμωρημένος ο Τσανκαλάι (επιθετικός). Τραυματίας ο χαφ Αλκαράζ.


Η Βελέζ ηττήθηκε 1-0 εντός από την Πλατένσε. Η ομάδα του Μεδίνα έβγαλε με ισοπαλία την πρεμιέρα της. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις μένοντας αήττητη με 2 νίκες. Τιμωρημένος ο Ντε Λος Σάντος (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο άσος της Ρασίνγκ είναι πάνω από 2,00 και αξίζει το ρίσκο παρά το ότι είναι ένα ντέρμπι και η Βελέζ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη πειστική εμφάνιση στο πρωτάθλημα κι έχουν τα όπλα για να το κάνουν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr