Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Δεν πάει άλλο για την Λανούς

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 09:06

Μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα έχουν τα 5 ματς που περιλαμβάνονται στο κουπόνι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Αργεντινή: Δεν πάει άλλο για την Λανούς

Μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα έχουν τα 5 ματς που περιλαμβάνονται στο κουπόνι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


ΤΙΓΚΡΕ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Η Τίγκρε διαλύθηκε με 5-3 εκτός από την Μπόκα, όπου κάποια στιγμή το σκορ πήγε και στο 5-2. Με 3-0 είχε ηττηθεί από την ίδια ομάδα στον τελικό των μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Έχει βγάλει με γκολ – γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο Λουτσιάτι (στόπερ).

Η Μπάνφιλντ δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε 2-1 εντός την Σεντράλ Κόρδοβα. Πρώτη νίκη μετά από 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με under έβγαλε τα 9 από τα 10 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίας ο καλός στόπερ Μαλδονάδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Τίγκρε είναι το φαβορί, αλλά το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία, που είναι πάνω από 3,00.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Λανούς ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Με τρεις νίκες και 5 ισοπαλίες έχει βγάλει τα 10 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Αμφίβολοι οι Μπερναμπέι (αμυντικός), Σαντ (επιθετικός - αρχηγός).

Η Κολόν νίκησε 1-0 εντός την Ρίβερ Πλέιτ. Έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί και στους «16» του Λιμπερταδόρες. Βέβαια στα 9 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη νίκη έχοντας 5 ισοπαλίες. Εξέτισε ο Γκαρσές (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν πάει άλλο για την Λανούς, ενώ και η παράδοση στα εντός με την Κολόν είναι υπέρ της. Πάνω από 2,50 ο άσος.


ΟΥΡΑΚΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Η Ουρακάν πήρε το 1-1 στο άντρο της Ντιφένσα παίζοντας πολύ πίσω από την μπάλα. Προηγήθηκε η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός. Θέλει να μεγαλώσει την διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν νίκησε 2-1 την Λανούς εντός έδρας. Βρίσκεται χαμηλά στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού. Είναι αήττητη στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 3 νίκες. Με ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός εκ των οποίων οι 4 ήταν με σκορ 1-1, ενώ προηγήθηκαν ισάριθμες ήττες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το γκολ - γκολ είναι στο 1,90 και έχει την αξία του. Δεν είναι γκραν φαβορί η Ουρακάν για να έχει τέτοια μικρή τιμή ο άσος.


ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Η Ουνιόν νίκησε 2-1 εκτός την Μπαράκας με δύο κεφαλιές από στημένες φάσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε και το 3ο ματς πρωταθλήματος. Με ήττες με σκορ 2-1 έβγαλε τα 3 τελευταία εντός πρωταθλήματος, ενώ προηγήθηκαν 2 νίκες εκ των οποίων η μία με σκορ 2-1. Εξέτισε ο Πορτίγιο (χαφ).

Η Ρίβερ Πλέιτ ηττήθηκε εκτός με 1-0 από την Κολόν. Δεν έχει βάλει γκολ στα τρία παιχνίδια της, δεχόμενη μόλις ένα. Είναι το χειρότερο ξεκίνημα σε διοργάνωση με Γκαγιάρδο στον πάγκο. Τραυματίες οι βασικοί αμυντικοί Ρόχας, Κάσκο και ο επιθετικός Σουάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ρίβερ κάνει απρόσμενα κακό ξεκίνημα πρωταθλήματος. Αν βγάλει τον καλό εαυτό της μπορεί να νικήσει την Ουνιόν, αλλά ο άσος είναι κάτω από 2,00. Αξίζει και η ισοπαλία...


ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Μπαράκας ηττήθηκε 2-1 εντός από την Ουνιόν Σάντα Φε δεχόμενη και τα δύο γκολ από στημένες φάσεις. Με ισοπαλίες με σκορ 1-1 τα δύο που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 8 από τα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε 5-3 εντός την Τίγκρε. Άφησε πίσω την ντροπιαστική ήττα από τη Σεντράλ Κόρδοβα (πρώτη μετά από 55 χρόνια). Έχει μια ήττα στα τελευταία 12 σε όλες τις διοργανώσεις με 10 νίκες. Με no goal έβγαλε τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός πρωταθλήματος έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του διπλού και το ματς δεν θα είναι τόσο εύκολο. Πάνω από 2,20 η τιμή για το over 2,5 γκολ και αξίζει το ποντάρισμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr