Ποδόσφαιρο

Βραζιλία: Ο υψηλός άσος της Κουϊαμπά

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 08:51

Δυνατές οι προτάσεις για στοίχημα στα δύο ματς της 13ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο

Βραζιλία: Ο υψηλός άσος της Κουϊαμπά

Δυνατές οι προτάσεις για στοίχημα στα δύο ματς της 13ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο. Με τις ομάδες να έχουν μπει σε ένα ρυθμό που δείχνει την αγωνιστική τους εικόνα.

ΚΟΥΙΑΜΠΑ - ΣΕΑΡΑ

Η Κουϊαμπά ηττήθηκε με 2-0 εκτός από την Φλαμένγκο. Μπήκε τέλος σε μικρό αήττητο σερί 2 αγώνων με 1 νίκη. Ο Αντόνιο Ολιβέιρα συμπλήρωσε 2 ματς στον πάγκο της. Με under έβγαλε τα 8 από τα 10 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τον Μαρκίνιος Σάντος να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της η Σεαρά έφερε 0-0 εντός με την νταμπλούχο Ατλέτικο Μινέιρο. Είναι αήττητη στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με 5 νίκες. Δέχθηκε γκολ μόλις σε δύο από τις έξι τελευταίες εξορμήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο κίπερ Ρικάρντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Κουϊαμπά ανεβάζει στροφές και μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην Σεαρά. Η οποία έχει νέο τεχνικό πλέον και δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει το αήττητο σερί της. Πάνω από 2,50 ο άσος.

ΣΑΝΤΟΣ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Η Σάντος νίκησε 2-1 εκτός την Ζουβεντούδε. Μπήκε τέλος σε 4 σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα κι έξι συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Νέος τραυματίας ο Μάικον (στόπερ) και ο Μάντσον (μπακ), Τιμωρημένος ο Άουρο (μπακ).

Η Μπραγκαντίνο επιβλήθηκε με 4-2 της Κοριτίμπα. Είναι αήττητη με 2 νίκες στα 3 τελευταία της. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισαν οι Αντερλάν (μπακ), Ελίνιο (εξτρέμ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μεγάλη βάση έχει το γκολ - γκολ με βάση την τωρινή εικόνα των δύο ομάδων που είναι πάνω από 1,90. Καλό και το Χ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr