Ποδόσφαιρο

Βραζιλία: Οι έδρες και τα γκολ!

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 08:55

Τα εφτά παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής και η ανάλυση τους βγάζουν δυνατές προτάσεις για στοίχημα.

Βραζιλία: Οι έδρες και τα γκολ!

Τα εφτά παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής και η ανάλυση τους βγάζουν δυνατές προτάσεις για στοίχημα.


ΑΤΛΕΤΙKΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ - ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ηττήθηκε με 4-2 εκτός από την Παλμέιρας. Μπήκε τέλος σε δύο σερί νίκες.
Στα δέκα τελευταία εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Παραμένει τραυματίας ο μπακ Ντουντού και οι Βάντερσον (χαφ), Σάιλον (εξτρέμ).

Η Ζουβεντούδε ηττήθηκε με 2-1 εντός από την Σάντος. Τρεις σερί οι ήττες και η πίεση μεγάλωσε στον Μπαπτίστα. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 1 νίκη. Σημαντικές οι απουσίες του τιμωρημένου Λίμα (χαφ) και των τραυματιών Άλβες (τερματοφύλακας), Μιράντα (στόπερ), Μέντες (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει την δυναμική εντός έδρας για να μπορέσει να βγάλει και αντίδραση. Στο 1,90 και πάνω ο άσος...


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Η Ατλέτικο Μινέιρο έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Σεαρά. Τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη για τους νταμπλούχους, κάτι που έχει να συμβεί από τον Οκτώβριο του 2020. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η Φλαμένγκο νίκησε 2-0 εντός την Κουϊαμπά. Ήταν το δεύτερο ματς του Ντοριβάλ Τζούνιορ στον πάγκο της, με την ομάδα να βάζει τέλος σε τρεις σερί ήττες. Εξέτισε ο επιθετικός Μαρίνιο. Αναμένεται να πάρει την θέση του Μπρούνο Ενρίκε που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεδομένο πως και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές επιθέσεις και μπορούν να σκοράρουν. Σηκώνει ακόμα και το over 2,5 γκολ που είναι πάνω από 2,00.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΓΚΟΙΑΣ

Η Κορίνθιανς έμεινε στο 1-1 εκτός με την Ατλέτικο Παραναένσε. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία της έχοντας 2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο χαφ Ρόνι. Τραυματίες οι Μάικον (χαφ), Φάγκνερ (μπακ), Πέντρο (μπακ), Λουάν (μέσος), Μοράες (επιθετικός).

Η Γκοϊας ηττήθηκε 2-1 εντός από την Ιντερνασιονάλ. Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχει βγάλει τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένοι οι Ματέους Σάλες (χαφ), Ρείνάλντο (στόπερ). Δανεικός από την Κορίνθιανς ο στίπερ Καετάνο, δεν παίζει εναντίον της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Κορίνθιανς είναι το φαβορί και αναμένεται να το επιβεβαιώσει. Καλύτερο ποντάρισμα στον άσο με over 1,5 γκολ που είναι λίγο πάνω από το 2,00.


ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την ονομασία "¨Ατλετίμπα". Η Κοριτίμπα ηττήθηκε με 4-2 εκτός από την Μπραγκαντίνο. Με 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 4 τελευταία της. Σε τρία φετινά ντέρμπι για το τοπικό πρωτάθλημα απέναντι στην Ατλέτικο έμεινε αήττητη με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Με under έβγαλε τα 4 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ατλέτικο Παραναένσε έφερε 1-1 με την Κορίνθιανς. Μια ήττα έχει στα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις που είναι και τα πρώτα του Σκολάρι στον πάγκο της. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της. Τιμωρημένος ο χαφ Μόουρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολα θα είναι μεγάλο το σκορ. Με βάση και την εικόνα που έχει τελευταία η Ατλέτικο Παραναένσε. Καλό το ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο που είναι λίγο πάνω από το 1,90.


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Ιντερνασιονάλ νίκησε εκτός με 2-1 την Γκοϊάς. Δεν έχει ήττα στα τελευταία 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια. Εξέτισαν οι Ντε Πένα (χαφ), Ταίσον (εξτρέμ).


Η Μποταφόγκο νίκησε 1-0 στο εντός ντέρμπι με τη Σάο Πάολο. Προηγήθηκε το ντου των οπαδών στο προπονητικό κέντρο που τα... είπαν με παίκτες και προπονητή. Μπήκε τέλος σε 4 σερί ήττες. Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία εκτός έδρας. Τραυματίας ο χαφ Ογιάμα. Παραμένουν εκτός οι Καρλίνιος (αμυντικός), Γκονκάλβες (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Μποταφόγκο. Θα παίξει με την άμυνα. Καλό το ποντάρισμα στα 2-3 γκολ που είναι λίγο πάνω από 1,90.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ

Η Φορταλέσα ηττήθηκε με 3-2 εκτός από την Αβαί. Προηγήθηκε και η νίκη εκτός με την Φλαμένγκο. Με under έβγαλε τα 7 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς νίκη. Εξέτισε ο επιθετικός Πικατσού.

Η Αμέρικα Μινέιρο έφερε 0-0 εντός με την Φλουμινένσε. Βέβαια από το 11’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του χαφ Αλέ (δεν παίζει με Φορταλέσα). Δεν έχει βάλει γκολ στα τρία τελευταία της. Δύο νίκες έχει στα 9 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίας ο στόπερ Μπόια και ο μέσος Ίντιο Ραμίρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Φορταλέσα είναι φαβορί για να πάρει τη νίκη, αλλά ο άσος έπεσε στο 1,87. Αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πάει και λίγο πάνω από 2,00.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΒΑΙ

Η Φλουμινένσε έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Αμέρικα Μινέιρο. Η ομάδα του Ντινίζ δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια. Πάντως εντός έδρας έχει βγάλει με γκολ – γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με τρεις νίκες και δύο ήττες.

Η Αβαί νίκησε με 3-2 εντός την Φορταλέσα. Είναι η δεύτερη σερί νίκη. Προηγήθηκε 5άδα αγώνων με μια ισοπαλία, ενώ όλα ήταν γκολ – γκολ και τα 4 από αυτά ήταν και over. Εξέτισαν οι χαφ Μπρούνο Σίλβα, Εντουάρντο και ο στόπερ Ρανιέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλό σημείο το over 2,5 γκολ που είναι πάνω από 2,00 καθώς η Φλουμινένσε πρέπει επιτέλους να σκοράρει, ενώ η Αβαί είναι μια ομάδα που το κάνει με ευκολία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr