Ποδόσφαιρο

Μπαράζ παραμονής/ανόδου Σούπερ Λίγκα: Η 2η μάχη στη Λαμία!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 00:51

Η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται την Βέροια στην καθοριστική ρεβάνς για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας επικρατήσει 2-1 εκτός έδρας!

Μπαράζ παραμονής/ανόδου Σούπερ Λίγκα: Η 2η μάχη στη Λαμία!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.77 3.35 4 1.57 2.1 1.18 3.75 1.94 1.68 1.18 1.25 1.82

20:00, OTETV2

Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

ΛΑΜΙΑ-ΒΕΡΟΙΑ
Επαναληπτικός αγώνας μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Σούπερ Λίγκα. Η Λαμία κέρδισε στην Βέροια και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην κατηγορία όπου παλεύει για να παραμείνει. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση, τιμώρησε τις αδυναμίες των γηπεδούχων και πλέον καλείται να διαχειριστεί το ισχυρό προβάδισμα, καθώς ισχύει το εκτός έδρας γκολ σε αυτήν την σειρά αγώνων. Ο κόουτς Τζιανλούκα Φέστα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα παίξει αμυντικά. Ζήτησε από τους παίκτες πνεύμα νικητή και στη ρεβάνς για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο. Όλοι οι βασικοί διαθέσιμοι, δεν αναμένονται αλλαγές.
Η Βέροια είχε επιθετική διάθεση, πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ματς, αλλά πλήρωσε τις αμυντικές της αδυναμίες κόντρα στην έμπειρη Λαμία. Πολύ δύσκολη η αποστολή των κυανόλευκων, που χρειάζονται μίνιμουμ δύο γκολ για να ελπίζουν, αφού ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Βελλίδης και ο αριστερός χαφ Πόζογλου είναι ανέτοιμοι. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα, ο κόουτς Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε πως στηρίζει απόλυτα τους παίκτες και αναμένει την υπέρβαση. Θα έχει και οπαδούς στο πλευρό της καθώς έχουν οργανωθεί σχετικές εκδρομές στην πόλη της Φθιώτιδας.

Α’ ματς
ΒΕΡΟΙΑ-ΛΑΜΙΑ 1-2
Πιο αποτελεσματική η Λαμία πέτυχε σπουδαία νίκη με γκολ των Μπεχαράνο (7’) και Μανούσου (82’). Για την Βέροια, που έχασε πολλές ευκαιρίες, σκόραρε ο Πασάς στο 78’.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μία ανάσα από την παραμονή η Λαμία, καλείται να διαχειριστεί με σύνεση το σαφές προβάδισμα της. Θεωρούμε πως θα καταφέρει και πως σε αντίθεση με το πρώτο ματς θα σημειωθούν λίγα (ή και καθόλου) γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr