Ποδόσφαιρο

MLS: Με «καυτό» Αριόλα το Ντάλας

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 16:38

Φουλ δράση στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, οι Τεξανοί δεν θα δυσκολευτούν κόντρα στο αναιμικό εκτός έδρας Βανκούβερ.

MLS: Με «καυτό» Αριόλα το Ντάλας

ΣΙΑΤΛ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Φωτιά και λάβρα ήταν το Σιάτλ απέναντι στο Βανκούβερ (4-0) και με την ευκολότερη φετινή νίκη ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης. Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο, πέραν των τεσσάρων γκολ που πέτυχε δεν επέτρεψε ούτε μία τελική εντός στόχου! Αμφίβολος ο αν. γκολκίπερ Κλίβελαντ, εκτός ο στόπερ Ανδράδε και ο μεσοεπιθετικός Ζοάο Πάουλο.
Εστω αγχωτικά το Λος Αντζελες υπέταξε το Σαν Χοσέ (3-2), δεύτερο κολλητό τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές με συγκομιδή μόνο ενός βαθμού και φιγουράρει στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή-βόμβα του Τζιόρτζιο Κιελίνι, με τον 37χρονο στόπερ που άφησε την Γιουβέντους να υπογράφει για ένα χρόνο. Εξέτισε ο στόπερ Μουρίγιο, αμφίβολοι οι βασικοί Εσκομπάρ (δεξιός μπακ) και Τατζούρι (εξτρέμ), νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Ντουένιας.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σούπερ αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πλέον ισχυρές ομάδες, τους πρωταθλητές Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής κόντρα στους Καλιφορνέζους του Κάρλος Βέλα. Οπωσδήποτε κρατάμε το γκολ-γκολ (1.60), ρίχνουμε και.. μερικά ψιλά στην ισοπαλία (3,35).

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ
Ευρεία νίκη με ανατροπή στην επανάληψη πήραν οι ΛΑ Γκάλαξι απέναντι στο Οστιν (4-1). Τι κι αν ο Τσιτσαρίτο έχασε πέναλτι μόλις στο 3’ ενώ στις αρχές της επανάληψης και κόντρα στη ροή βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Καλιφορνέζοι στο τελευταίο ημίωρο.. ισοπέδωσαν τον αντίπαλο με τον Γιόβελιτς να γίνεται ο πρώτος παίκτης στα χρονικά της MLS που μπαίνει αλλαγή και έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ! Εκτός οι Βιγιαφάνια (αρ. μπακ), Ζαβαλέτα (στόπερ), Σαλντάνια (χαφ), Κλιέσταν (μεσοεπιθετικός).
Από το κακό στο χειρότερο οδεύει το Πόρτλαντ, που ηττήθηκε στην έδρα της Ιντερ Μαϊάμι (2-1) και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Δύσης. Αφού χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να επιστρέψει, απλώς μείωσε με το πέμπτο γκολ του Τουϊλόμα. Δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία ταξίδια. Αμφίβολοι οι Στέιχ (γκολκίπερ), Μπράβο (αρ. μπακ), Φοκάιβ (μέσος), Μόρα και Γκουτιέρες (επιθετικοί), εκτός ο φορ Νιεζγκόντα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κατήφεια στο Πόρτλαντ που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, αξιόπιστοι φέτος οι Γκάλαξι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο (1.72).

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ-ΤΟΡΟΝΤΟ
Τη δεύτερη κολλητή εκτός έδρας ήττα -μετά από πέντε νίκες στο αήττητο έξι εξορμήσεων- υπέστη η Νέα Υόρκη με μέτρια εμφάνιση στην Σάρλοτ (2-0), υποχωρώντας στην τέταρτη θέση της Ανατολής. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τρία από τα πέντε τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (όπου βρίσκεται στα προημιτελικά), ενώ τα έξι από τα οκτώ τελευταία πρωταθλήματος είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Νοκ άουτ οι Ρέγες (στόπερ) και Νγκομά (εξτρέμ).
Τι κι αν η άμυνα του ήταν και πάλι.. παιδική χαρά; Το Τορόντο με την αμέριστη βοήθεια της τύχης υπέταξε σε συναρπαστικό ματς το Σικάγο (3-2) και με μίνι αήττητο δύο αγωνιστικών (μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες) προσπαθεί να διατηρήσει επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Γκολ-γκολ τα 11/14 παιχνίδια του. Αμφίβολοι οι Μαβινγκά (στόπερ), Οσόριο (μέσος, 3 γκολ), Σάφελμπεργκ (εξτρέμ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Ζαβαλέτα-Γκονζάλες και οι μέσοι Εντό-Οκέλο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαν να κάνει.. κοιλιά η Νέα Υόρκη, αλλά το φετινό Τορόντο προκαλεί θλίψη. Ο άσος έχει… καταποντιστεί (1.36), θα τον συνδυάσουμε με over (1.85).

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ-ΣΑΡΛΟΤ
Μετά από δύο απανωτές ήττες, το Κολόμπους άλωσε την Ατλάντα (1-2) και την έπιασε στην κατάταξη. Ευτύχησε να προηγηθεί με το.. καλημέρα και δεν κοίταξε πίσω, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη δίκαιη νίκη στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Πάντως έχει μείνει «άσφαιρο» στα έξι από τα εννιά τελευταία πρωταθλήματος (7/9 no goal). Αμφίβολοι ο Πορτογάλος αριστερός χαφ Πέδρο Σάντος (1 γκολ) και ο εξτρέμ Χέιρστον, νοκ άουτ ο εξτρέμ Μολινό.
Νικηφόρο ήταν για την Σάρλοτ το πρώτο ματς μετά την απομάκρυνση του τεχνικού Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες, καθώς υπέταξε τους ΝΥ Ρεντ Μπουλς (2-0) δίνοντας συνέχεια στην ικανοποιητική της πορεία. Πάντως εκτός έδρας αποδυναμώνεται πολύ, ενώ τα 8/11 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Ο Ιταλός υπηρεσιακός Κρίστιαν Λατάνζιο δεν υπολογίζει τους Αρμουρ (αρ. μπακ), Χέγκαρτ (αμυντικός μέσος) και Σισνιέγκα (αν. γκολκίπερ), επιστρέφει από διεθνείς υποχρεώσεις ο Πολωνός 1ος σκόρερ Σβιντέρσκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πειθαρχημένο σύνολο το Κολόμπους, κάλλιστα μπορεί να τα βγάλει πέρα κόντρα στην Σάρλοτ που μακριά από την Βόρεια Καρολάινα.. εξαφανίζεται. Ασος (1.85)!

ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΟΣΤΙΝ
Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Καναδά (3-0 την Φορτζ) όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Τορόντο (21/6), το Μόντρεαλ επικράτησε σε θεαματικό ματς του Σινσινάτι (4-3). Η έβδομη νίκη στα έντεκα τελευταία (7-2-2) ήρθε με κόπο για τους Καναδούς. Γκολ-γκολ τα 12/13 τελευταία σε πρωτάθλημα/Τσάμπιονς Λιγκ (11/13 over). Αμφίβολος ο σταρ μεσοεπιθετικός Μιχαϊλοβιτς (7 γκολ), νοκ άουτ οι επιθετικοί Τόι-Γιόνσεν και ο μέσος Ζιράλντο.
Σε βαριά ήττα στην έδρα των ΛΑ Γκάλαξι υποχρεώθηκε το Οστιν (4-1), υποχωρώντας στην τέταρτη θέση της Δύσης. Οι Τεξανοί γλίτωσαν σε χαμένο πέναλτι μόλις στο τρίτο λεπτό και μάλιστα κόντρα στη ροή προηγήθηκαν στις αρχές της επανάληψης αλλά στη συνέχεια το γήπεδο…έγειρε. Ακολούθησε η φιλική ήττα από την Πατσούκα (1-4). Over τα επτά από τα οκτώ τελευταία, γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα. Εκτός οι Ρομάνια (στόπερ) και Ντομίνγκεζ (εξτρέμ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερο των προσδοκιών εμφανίζεται φέτος το Μόντρεαλ, ενώ το Οστιν ξεκίνησε δυνατά αλλά δείχνει πεσμένο. Πρώτο σημείο ο άσος του 2.15, με μπόλικο ρίσκο πάμε και στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over 3.5 (2.77)!

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Ορλάντο έμεινε όρθιο στη δύσκολη έδρα της Νιου Ινγκλαντ αποσπώντας βαθμό (1-1). Τα "λιοντάρια" του Κολομβιανού Οσκαρ Παρέχα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στην Φλόριντα, εναλλάσοντας νίκες και ήττες. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα. Παραμένουν παροπλισμένοι ο Βραζιλιάνος στόπερ Αντόνιο Κάρλος, οι φαν Ντερ Βότερ (μεσοεπιθετικός), Μίτσελ (εξτρέμ) και ο αν. γκολκίπερ Στεϊντούχαρ.

Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε το Χιούστον στην ισχυρή έδρα του Σολτ Λέικ (3-0), για να εξέλθει των προνομιούχων θέσεων της Δύσης. Οι Ντινάμο αδικούνται κάπως από το ευρύ 3-0, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Ακολούθησε η φιλική νίκη επί της μεξικάνικης Σαν Λουίς (1-0). Μετράει έξι συνεχόμενα no goal στοπ πρωτάθλημα, ενώ τα 6/7 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Μοναδικός απόντας είναι ο στόπερ Σερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά αποτελεσματικό εντός έδρας το Ορλάντο, με συνέπεια στο σκοράρισμα. Το Χιούστον δεν είναι κακό φέτος, όμως μακριά από το Τέξας δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη και σηκώνει μόνο κόντρα. Πληρώνει καλά ο άσος (2.02).

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ
Χωρίς να έχει καλή απόδοση η Φιλαδέλφεια Γ. απέσπασε βαθμό στην έδρα της Νιου Ινγκλαντ (1-1) και φιγουράρει στην δεύτερη θέση της Ανατολής. Βρέθηκε σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο διάστημα, με τον αντίπαλο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες, ενώ όταν τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ απάντησε άμεσα με τον Δανό επιθετικό Ούρε που είχε εισέλθει ένα λεπτό νωρίτερα! Τα 11/14 παιχνίδια της είχαν σύνολο 2-3 γκολ, under τα 10/12 πιο πρόσφατα. Εξέτισε ο φορ Καράνθα.
Το Σινσινάτι ηττήθηκε σε θεαματικό ματς στο Μόντρεαλ (4-3), καθώς βρήκε και με το παραπάνω λύσεις στην επίθεση όμως αμυντικά την.. έπιασε τρικυμία. Σε κάθε περίπτωση η πορεία του κρίνεται ικανοποιητική, έχοντας ήδη συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό λιγότερο από ότι σε ολόκληρη την περσινή σεζόν! Αμφίβολοι οι Καν (γκολκίπερ) και Χέιρστον (εξτρέμ), εκτός οι μπακ Ματαρίτα (αριστερός)-Γκέιντις (δεξιός), οι εξτρέμ Χάρις-Μολινό και οι Σάντερλαντ (γκολκίπερ), Κρουζ (μέσος).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σκληρό καρύδι η Φιλαδέλφεια, μαζεύτηκαν απουσίες στο Σινσινάτι. Και εδώ με τους γηπεδούχους είμαστε, με τον άσο πάντως χαμηλά και θα τον συνδυάσουμε με over 1.5 (2.05).

ΣΙΚΑΓΟ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Στην τρίτη διαδοχική του εξόρμηση το Σικάγο έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Τορόντο όμως έχασε σωρεία ευκαιριών και το πλήρωσε ακριβά (3-2). Οι Φάιαρ έκαναν ρεκόρ συλλόγου σε τελικές προσπάθειες (33, οι 27 στο δεύτερο ημίχρονο!) κι όμως έμειναν με άδεια χέρια, συμπληρώνοντας δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-7) παραμένοντας κολλημένοι στην τελευταία θέση της Ανατολής. Over τα έξι από τα επτά τελευταία. Εκτός ο δεύτερος γκολκίπερ Ρίτσεϊ.
Με βαριά ήττα στην έδρα των Ρεντ Μπουλς (4-1) πήγε στη διακοπή η Ουάσινγκτον. Χωρίς τον Ταξιάρχη Φούντα (ξανά αμφίβολος), δεν μπόρεσε να σταματήσει τις κατά κύματα επιθέσεις του αντιπάλου. Over τα 8/10 τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Σε φιλικό (9/6) νίκησε 1-0 την Ζελάχου (Γουατεμάλα). Βρίσκεται σε συζητήσεις με το Αμβούργο για τον Γερμανό επιτελικό Κίτελ. Αμφίβολος ο Αυστραλός αριστερός μπακ Σμιθ, νοκ άουτ οι δεξιοί μπακ Νάχαρ, Οντόι-Ατσεμ και ο φορ Πέρεζ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Σικάγο κάνει καλές εμφανίσεις και αδικείται από την μικρή του συγκομιδή. Είναι ανώτερο από την Ουάσινγκτον, που εκτός έδρας χάνει κι άλλη από την ήδη περιορισμένη δυναμική της. Δύσκολο να μην επαληθευτεί ο άσος (2.07), ενδεχομένως από το πρώτο μέρος (3.30).

ΝΤΑΛΑΣ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Εντυπωσιακά πέρασε το Ντάλας από το Ορλάντο (1-3) και συνεχίζει να φιγουράρει ψηλά στη Δύση, με ατού την καλύτερη άμυνα της περιφέρειας. Οι Τεξανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά έκαναν ανατροπή με μπροστάρη τον φορμαρισμένο διεθνή μέσο Αριόλα που σκόραρε δις φτάνοντας τα 7 γκολ. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα οκτώ από τα εννιά τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Λευκό το απουσιολόγιο.
Μετά από δύο απανωτές νίκες, το Βανκούβερ δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση στο Σιάτλ υποκύπτοντας με το βαρύ 4-0. Επεσε από νωρίς στο καναβάτσο, ενώ δεν έκανε ούτε μία τελική εντός στόχου! Over τα 5/6 τελευταία. Επιστρέφουν ο βασικός επιθετικός Γουάιτ και από διεθνείς υποχρεώσεις οι Μπράουν (δεξιός μπακ)-Καβαλίνι (φορ), αμφίβολοι οι βασικοί Χασάλ (γκολκίπερ) και Τέιμπερτ (μέσος), νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Γκουτιέρεζ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρέσει το φετινό Ντάλας, η λογική λέει πως θα κάνει μία.. χαψιά τους Καναδούς, που δεν είναι ακριβώς αμελητέα ποσότητα όμως έχουν αμυντικά κενά. Ο άσος πήρε πολύ παιχνίδι και έχει.. γκρεμιστεί (1.50), δεν αξιζει σε αυτή την τιμή και θα περιμένουμε το live.

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ
Μετά από τρεις απανωτές νίκες το Σολτ Λέικ δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση στο Βανκούβερ (2-1), λυγίζοντας στις καθυστερήσεις και αποκτώντας συγκάτοικο στη δεύτερη θέση της Δύσης. Οι «βασιλικοί» έφεραν τέταρτο συνεχόμενο over μετά από τρία διαδοχικά under, ενώ και τα πέντε τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ερέρα, αμφίβολος ο μέσος Κρέιλαχ, εκτός οι μπακ Χάλσεϊ (δεξιός)-Φάρνσγουορθ (αριστερός) και οι Χολτ (στόπερ)-Μενέντεζ (εξτρέμ).
Το Σαν Χοσέ έμεινε όρθιο στη σκληρή έδρα του Νάσβιλ αποσπώντας “λευκή” ισοπαλία, παραμένει βεβαίως χαμηλά στην Ανατολή με μόλις τρεις νίκες σε 15 αγωνιστικές και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Οι Καλιφορνέζοι είχαν σε καλή βραδιά τον γκολκίπερ Μαρσινκόφσκι, ενώ είχαν και από την πλευρά τους ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα γκολ-γκολ. Επιστρέφουν από διεθνείς υποχρεώσεις οι Κάλβο (στόπερ)-Μπούντα (εξτρέμ), μοναδικός απόντας ο μεσοεπιθετικός Φουέντες.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσα στη Γιούτα το Σολτ Λέικ, “χλωμό” να πάθει ζημιά κόντρα σε μία από τις ασθενέστερες ομάδες του πρωταθλήματος (1.85).

Βαθμολογία -

18/06/2022Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 26 13 8 2 3 25 10 15
2 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 25 14 6 7 1 19 10 9
3 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 23 14 7 2 5 28 26 2
4 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 23 15 6 5 4 24 17 7
5 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 22 15 6 4 5 18 21 -3
6 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 20 15 5 5 5 25 25 0
7 Σάρλοτ Σάρλοτ 19 15 6 1 8 15 18 -3
8 Σινσινάτι Σινσινάτι 19 14 6 1 7 21 25 -4
9 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 18 14 5 3 6 15 22 -7
10 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 16 13 4 4 5 17 16 1
11 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 16 13 4 4 5 20 20 0
12 Τορόντο Τορόντο 15 14 4 3 7 21 27 -6
13 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 14 13 4 2 7 17 23 -6
14 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 11 14 2 5 7 13 20 -7
Final Series
Final Series Play-offs
18/06/2022Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 29 14 9 2 3 29 16 13
2 Ντάλας Ντάλας 25 14 7 4 3 24 13 11
3 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 25 15 7 4 4 18 19 -1
4 Όστιν Όστιν 24 14 7 3 4 28 18 10
5 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 23 14 7 2 5 17 15 2
6 Νάσβιλ Νάσβιλ 23 15 6 5 4 18 16 2
7 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 19 13 6 1 6 19 16 3
8 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 18 14 5 3 6 17 17 0
9 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 18 14 5 3 6 15 15 0
10 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 18 14 5 3 6 16 17 -1
11 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 17 15 5 2 8 16 28 -12
12 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 15 15 3 6 6 21 25 -4
13 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 15 15 3 6 6 25 32 -7
14 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 13 16 3 4 9 14 28 -14
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr