Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Ντέρμπι με μεγάλες αποδόσεις

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 09:33

Τα πέντε παιχνίδια της Δευτέρας (20/6) στην Αργεντινή βγάζουν μεγάλα σημεία με βάση την ανάλυση τους.

Αργεντινή: Ντέρμπι με μεγάλες αποδόσεις

Τα πέντε παιχνίδια της Δευτέρας (20/6) στην Αργεντινή, για την 4η αγωνιστική, βγάζουν μεγάλα σημεία με βάση την ανάλυση τους.

ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Η Γοδόι Κρουζ ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Ροζάριο. Στο προηγούμενο εντός έδρας η ομάδα του διδύμου Ορσί, Γκόμες επικράτησε με 2-0 της Ρασίνγκ. Έχει ανάγκη τους βαθμούς καθώς βρίσκεται σε κίνδυνο για την παραμονή της βάση της θέσης της στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού. Δεν δέχθηκε γκολ στα δύο τελευταία στην έδρα της, αήττητη αλλά με 2 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα εντός.


Η Ντιφένσα Χουστίσια έφερε 1-1 εντός με την Ουρακάν. Με ισοπαλίες έβγαλε η ομάδα του Μπεκασέτσε και τα τρία ματς, παίζοντας σφιχτά στην άμυνα. Έχει μόλις δύο νίκες στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο Πιτσίνι (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Γοδόι έχει ανάγκη του βαθμούς και στην έδρα της βγάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Η Ντιφένσα δεν έχει ξεκινήσει καλά και δυσκολεύεται. Ο άσος είναι πάνω από 2,20...

ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Βελέζ ηττήθηκε εκτός με 2-0 από την Ρασίνγκ. Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Μεδίνα. Με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 10 τελευταία εντός έδρας, δείχνοντας να αλλάζει προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της. Εξέτισε ο Ντε Λος Σάντος (στόπερ).

Η Ροζάριο νίκησε 1-0 την Γοδόι Κρουζ στο ντεμπούτο του Ριβαρόλα ως υπηρεσιακού. Νέος τεχνικός είναι ο Κάρλος Τέβες (πρώτη προπονητική δουλειά), αλλά θα αναλάβει μετά το ματς με την Βελέζ, όπου ο Ριβαρόλα θα είναι στον πάγκο. Πάντως θα το δει από τις εξέδρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο άσος είναι χαμηλά στο 1,80, αλλά η Βελέζ είναι το απόλυτο φαβορί. Και αναμένεται να το επιβεβαιώσει.


ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Μεγάλο ντέρμπι για την Χιμνάσια Λα Πλάτα κι ένα από τα πολλά του Μπουένος Άιρες. Έβγαλε με 1-1 την εξόρμηση με την Πλατένσε. Έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Με νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία εντός έδρας όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

Η Ρασίνγκ νίκησε 2-0 στο εντός ντέρμπι με την Βελέζ. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός – σοκ στο κύπελλο από την Αγροπεκουάριο με 2-1. Αλλά και η ήττα με 2-0 από την Γοδόι Κρουζ για το πρωτάθλημα. Εξέτισε ο Τσανκαλάι (επιθετικός). Τραυματίας ο χαφ Αλκαράζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δυνατή κόντρα με την ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00 να έχει την βάση της. Παράλληλα για όσους θέλουν να ρισκάσρουν μπορούν να ποντάρουν στον άσο.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Η Ιντεπεντιέντε ηττήθηκε εκτός 2-1 από την Αρχεντίνος. Χάθηκε το αήττητο των 2 πρώτων αγώνων με μία νίκη. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Τραυματίες οι Σαγιάγο (εξτρέμ), Πότσο (μέσος), Μπαταλίνι (εξτρέμ). Στην αποστολή το τελευταίο απόκτημα, ο Μαρκόνε.

Η Εστουδιάντες νίκησε 2-1 εντός την Σαρμιέντο. Η ομάδα του Ζιελίνσκι στο πρόσφατο Κόπα Λιγκα Προφεσιονάλ αποκλείστηκε από την Αρχεντίνος στα προημιτελικά. Έχει περάσει στους «16» του Λιμπερταδόρες με 4 νίκες, 1 ισοπαλία στα 6 ματς της φάσης των ομίλων. Τιμωρημένος ο Ντίας (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Λάθος να έχει τόσο μεγάλη απόδοση το διπλό με την Εστουδιάντες να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της και πιο δεμένη ομάδα. Αξίζει το μεγάλο ρίσκο ακόμα και στο διπλό. Πάντως καλύτερο ποντάρισμα είναι στο γκολ - γκολ που βρίσκεται πάνω από 1,90.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Νιούελς νίκησε 1-0 εκτός την Ταγέρες, σκοράροντας στα 25 δευτερόλεπτα. Η ομάδα του Σανγκινέτι, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τρία παιχνίδια της. Με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες έχει βγάλει τα 10 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα και το Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Εξέτισε ο Λέμα (στόπερ). Παραμένει τραυματίας ο Πέρες (χαφ – αρχηγός).

Η Αρχεντίνος νίκησε 2-1 την Ιντεπεντιέντε. Προηγήθηκε η ήττα από την Σαρμιέντο με 1-0. Στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ αποκλείστηκε στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου από την Τίγκρε στα πέναλτι (1-1 καν. διάρ.). Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας. Παραμένει τραυματίας ο καλός επιθετικός Ρενιέρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολύ πιθανό το Χ τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο για δύο ομάδες που τα μεταξύ τους ματς είναι πάντα σκληρά και η άμυνα έχει τον ρόλο τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr