Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Στην κόντρα με την Σαν Λορέντσο

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 10:07

Με δύο παιχνίδια όπου έχουν ευκαιρίες για στοίχημα μεγάλων αποδόσεων ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Αργεντινή: Στην κόντρα με την Σαν Λορέντσο

Με δύο παιχνίδια όπου έχουν ευκαιρίες για στοίχημα μεγάλων αποδόσεων ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΠΛΑΤΕΝΣΕ

Η Αλντοσίβι ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Πατρονάτο. Δύο ματς στον πάγκο συμπλήρωσ ο υπηρεσιακός Βιλάρ. Γενικά δεν έχει πάρει βαθμό στα 5 τελευταία της, έχοντας βάλει ένα γκολ. Ο Σομόζα προ των πυλών να αναλάβει τον πάγκο. Βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού. Τιμωρημένος ο Λακουϊδάιν (μπακ).

Η Πλατένσε έφερε 1-1 εντός με την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Αήττητη με 2 νίκες στα 3 τελευταία. Με γκολ – γκολ έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Δεν αναφέρθηκαν νέες απουσίες.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων η Πλατένσε είναι το φαβορί. Αλλά δεν είναι ματς που μπορεί να μιλήσει κανείς με σιγουριά. Καλύτερο ποντάρισμα στην ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00.


ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Η Σεντράλ Κόρδοβα ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Μπάνφιλντ σε ένα ματς που ήταν άκρως ανταγωνιστική.
Μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί 3 αγώνων με 1 νίκη. Θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες σχετικά με την θέση της στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας.


Η Σαν Λορέντσο έφερε 3-3 εντός με την Άρσεναλ κι ενώ προηγήθηκε με 3-1. Με ισοπαλίες έχει βγάλει και τα 3 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Που ήταν και τα πρώτα του επίσημα του Ινσούα στον πάγκο της. Με δύο νίκες έβγαλε τις τρεις τελευταίες εξορμήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν είναι στα καλύτερα της η Σαν Λορέντσο, αλλά δεν δικαιολογούνται απόλυτα οι τιμές στο σετ αποδόσεων που έχει μεγάλο φαβορί την Σεντράλ Κόρδοβα. Αξίζει έτσι το ρίσκο της κόντρας με το Χ ακόμα και με το διπλό, που είναι πάνω από 3,00.

Η Σαν Λορέντσο άλλωστε έχει βγάλει με ισοπαλίες τα 3 πρώτα της ματς δείχνοντας μια μαχητική ομάδα. Γιατί να μην κάνει τώρα και την πρώτη της νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr