Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Τα ντέρμπι και οι ευκαιρίες στις προτάσεις

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 10:36

Πέντε αγώνες κυπέλλου έχει την Τετάρτη (22/6) του κουπόνι, αναφορικά με την Βραζιλία με την ανάλυση να προσφέρει δυνατές προτάσεις για στοίχημα.

Κύπελλο Βραζιλίας: Τα ντέρμπι και οι ευκαιρίες στις προτάσεις

Πέντε αγώνες κυπέλλου έχει την Τετάρτη (22/6) του κουπόνι, αναφορικά με την Βραζιλία με την ανάλυση να προσφέρει δυνατές προτάσεις για στοίχημα.

Πρόκειται για τα πρώτα ματς της φάσης των «16». Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ - ΓΚΟΙΑΣ

Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Φέτος σε συνολικά τρία ματς έχει 2 νίκες, 1 ήττα κόντρα στην Γκοϊάς. Με 4 νίκες, 1 ισοπαλία έβγαλε τα 7 τελευταία εντός με την Γκοϊάς. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο έχοντας 1 νίκη, 3 ισοπαλίες. Με τρεις νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία πρωταθλήματος.


Η Γκοϊάς απέκλεισε την Μπραγκαντίνο στα πέναλτι (ήττα 2-1 στο πρώτο εντός, νίκη 1-0 στη ρεβάνς).
Έβγαλε με 3 νίκες και 1 ισοπαλία τα 5 τελευταία εκτός για το κύπελλο, με τα τρία από αυτά να ήταν και no goal. Δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες έχει στα 4 τελευταία πρωταθλήματος.
Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Σιντιμάρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Ατλέτικο με τον άσο να είναι πάνω από 1,80, αλλά καλύτερο είναι το ποντάρισμα στο να σκοράρουν αμφότερες, που είναι πάνω από 2,00.


ΜΠΑιΑ ΣΑΛΒΑΔΟΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Μπαία απεκλεισε στα πέναλτι την Αζουρίζ, στην προηγούμενη φάση. Αγωνίζεται στην 2η κατηγορία.
Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός έδρας για το κύπελλο. Έχει βάλει πλώρη για την άνοδο με 3 νίκες στα 4 τελευταία πρωταθλήματος. Με 4 νίκες και 1 ήττα έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Εκτός οι Σάντος (εξτρέμ), Ντιντί (αμυντικός), Ρίλντο (μέσος)

Η Ατλέτικο Παραναένσε απέκλεισε την Τοκαντινόπολις με δύο νίκες (5-2, 4-0). Πέρσι βρέθηκε στους τελικούς του κυπέλλου και το 2019 πήρε τον τίτλο. Με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 10 τελευταία εκτός στο κύπελλο. Μόλις μια ήττα έχει στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι βασικοί Ελένο (στόπερ), Μάρλος (επιθετικός μέσος), Σιρίνο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολη αναμέτρηση καθώς η Μπαία έχει δυναμική ομάδας πρώτης κατηγορίας. Δεδομένα πως θα παίξει με αλλαγές η Ατλέτικο Παραναένσε. Καλύτερο ποντάρισμα στο Χ.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΣΕΑΡΑ

Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Η Φορταλέσα απέκλεισε την Βιτόρια νικώντας 3-0 και 1-0 στα δύο ματς. Αρχές του μήνα ηττήθηκε εντός 1-0 από τη Σεαρά για το πρωτάθλημα. Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία με τη Σεαρά σε όλες τις διοργανώσεις, παίρνοντας μια ισοπαλία. Με δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία πρωταθλήματος. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Τραυματίες οι μέσοι Τίνγκα, Ρομαρίνιο.

Η Σεαρά πέρσι αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Φορταλέσα (1-1 εντός, 0-3 εκτός). Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο Μαρκίνιος Σάντος συμπλήρωσε δύο ματς στον πάγκο της, όπου αμφότερα έληξαν χωρίς σκορ. Βέβαια είναι αήττητη στα 12 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις αλλά με 5 νίκες. Νέοι τραυματίες οι Βίνα (αμυντικός), Μεντόσα (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ήρθε η στιγμή για την Φορταλέσα να σπάσει το αρνητικό σερί με τη Σεαρά. Ο άσος είναι πάνω από 2,20. Η Σεαρά πλέον δεν έχει στον πάγκο τον Ντοριβάλ Τζούνιορ που την άλλαξε κατά πολύ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Η Ατλέτικο Μινέιρο απέκλεισε την Μπραζιλιένσε στον προηγούμενο γύρο νικώντας και στα δύο ματς (3-0, 1-0). Είναι η κάτοχος του τροπαίου. Είναι αήττητη με 8 νίκες στα 10 τελευταία εντός στο κύπελλο. Την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο νίκησε 2-0 την Φλαμένγκο για το πρωτάθλημα. Μπήκε τέλος
σε μια 4άδα αγώνων με 3 ισοπαλίες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Νέος τραυματίας ο χαφ Ζαίρ.

Η Φλαμένγκο απέκλεισε την Άλτος στον προηγούμενο γύρο με νίκες (2-1, 2-0) και στα δύο ματς.
Στα 8 τελευταία εκτός στο κύπελλο έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ συμπλήρωσε τρία ματς στον πάγκο της έχοντας 1 νίκη και 2 ήττες. Γενικά η Φλαμένγκο έχει 4 ήττες στα 5 τελευταία της. Χάνει τη σεζόν ο καλός επιθετικός Μπρούνο Ενρίκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Οι υψηλές τιμές στην Φλαμένγκο δεν δικαιολογούνται παρά το γεγονός πως δεν είναι στα καλύτερα της. Αξίζει η κόντρα... Καλό το ποντάρισμα στο να σκοράρουν αμφότερες, ακόμα και στο over 2,5 γκολ που είναι πάνω από 2,20.


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΝΤΟΣ

Τοπικό ντέρμπι της περιφέρειας του Σάο Πάολο. Η Κορίνθιανς απέκλεισε την Πορτουγκέσα, στον προηγούμενο γύρο (1-1 εκτός, 2-0 εντός). Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση έχοντας 3 ήττες και 1 νίκη. Με 3 νίκες και 1 ισοπαλία έβγαλε τα 5 τελευταία πρωταθλήματος. Τραυματίες οι Μάικον (χαφ), Φάγκνερ (μπακ), Πέντρο (μπακ), Λουάν (μέσος), Μοράες (επιθετικός).

Η Σάντος απέκλεισε την Κοριτίμπα, στον προηγούμενο γύρο με ήττα 1-0 στο πρώτο εκτός και νίκη 3-0 στην ρεβάνς. Μόλις δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχει στα 10 τελευταία εκτός στο κύπελλο.
Θα δώσει ξανά ματς με την Κορίνθιανς, στην ίδια έδρα, το Σάββατο αλλά για το πρωτάθλημα. Είναι αήττητη αλλά με 1 νίκη στα 5 τελευταία πρωταθλήματος. Παραμένει τραυματίας ο Μάικον (στόπερ) και ο Μάντσον (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί για να πάρει τη νίκη η Κορίνθιανς που στα κομβικά ματς παίζει πάντα για το αποτέλεσμα και καταφέρνει να το παίρνει. Λίγο πάνω από 2,00 ο άσος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr