Ποδόσφαιρο

Τρία σημεία από Σουηδία και Φιλανδία

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 10:40

Του Άγγελου Γεώργα

Μετά το μεταμεσονύκτιο ταμείο που πήραμε από Παραγουάη, μεταφερόμαστε στην Ευρώπη για να συνεχίσουμε τις νίκες μας.

Τρία σημεία από Σουηδία και Φιλανδία

Τρία σημεία έχω ξεχωρίσει για σήμερα, ένα από Σουηδία και δύο από Φιλανδία. Μπορείτε να τα συνδυάσετε όπως θέλετε και κρατήστε ότι σας αρέσει. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά με την χρονολογική τους σειρά.

(18:00) Ίντερ Τούρκου - Λάχτι

Στα έξι αήττητα παιχνίδια διεύρυνε το αήττητό της η Ίντερ Τόυρκου, εξ αυτών τα 4 για το πρωτάθλημα και τα 2 για το κύπελλο, ύστερα και την εκτός έδρας ισοπαλία επί της Σεϊναγιόεν με 1-1. Προσπαθεί να αναρριχηθεί σιγά σιγά στην βαθμολογία, ενώ κρατιέται σταθερά μέσα στην 6άδα. Από την άλλη η Λάχτι, έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 96' από την Ίλβες. Μάλιστα το γκολ, προήλθε από τραγικό λάθος του τερματοφύλακά της. Έτσι παρέμεινε μακριά από τη νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και παρέμεινε στη 10η θέση. Είναι δύο ομάδες που σκοράρουν αμφότερες, και ιδιαίτερα η Λάχτι καθώς μπορεί να φαίνεται υποδεέστερη, αλλά στα εκτός είναι άκρως επικίνδυνη. Η Λάχτι μάλιστα έχει 5/6 εκτός έδρας over 2,5, ενώ οι τελευταίες 4/5 αναμετρήσεις του είχαν και αυτές over. Με τα γκολ και σήμερα, αν και θεωρώ καλύτερη ομάδα την Ίντερ Τούρκου.

(18:00) Ίλβες - HIFT Ελσίνκι

Ακόμη μια νίκη πέτυχε εντός έδρας, φτάνοντας τις 4 διαδοχικές στην έδρα της. Μπορεί να στάθηκε τυχερή και να πέτυχε το γκολ της νίκης στο 96', αλλά εντός έδρας βγάζει έναν δυναμισμό. Τα 6/8 τελευταία της παιχνίδια συνδυάστηκαν με over, ενώ τα 5/7 ήτα goal/goal. Χαροπαλεύει μεταξύ 6ης και 7ης θέσης εκεί, όσο εκμεταλλεύεται την έδρας της θα μένει ψηλά.

Από το κακό στο χειρότερο η ομάδα της Χέλσινγκφορς, αφού έχασε στην έδρα της Βάασα ύστερα τα κακά μαντάτα της κακής οικονομικής κατάστασης της ομάδας. Δέχθηκε 5 γκολ, και ήταν μια γερή σφαλιάρα για όλον τον σύλλογο. Βρέθηκε σε κακή μέρα ο τερματοφύλακάς της και το πλήρωσε. Η διοίκηση ποντάρει στον κόσμο της για την σωτηρία της ομάδας, με την πώληση εισιτηρίων και την στήριξη στο πρόσωπό της. Κόντρα συναισθήματα στους δύο συλλόγους, που οφείλουν να παίξουν και να κυνηγήσουν για τα δικά τους θέλω. Θα ψάξουν το γκολ και οι δύο, λογικά θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι.

(20:00) Έρεμπρο - Στοκχόλμ

Η Έρεμπρο προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, γεγονός που της έχει δώσει άλλη ώθηση και ψυχολογία. Βέβαια οι αντίπαλοί της ήταν λιγότεροι ποιοτικοί, αλλά τις πέτυχε και τις δύο εκτός έδρας. Στην έδρας της, από την άλλη, φαίνεται να έχει θεματάκια με 1 νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της.

Στην αντίπερα όχθη, η Στόκχολμ παλεύει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με 1 νίκη σε 8 παιχνίδια μοιάζει δύσκολο προς το παρών. Μία νίκη μπορεί σίγουρα να την ανεβάσει λίγο, και να της δώσει άλλη ενέργεια για την συνέχεια. Κάτι που οφείλει να κάνει σήμερα απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα. Είναι δύο ομάδες που βάζουν γκολ αλλά και δέχονται με την ίδια ευκολία. Στο αμφίτερμα θα ποντάρω εδώ αφού δεν μπορείς να μπλέξεις εύκολα με σημεία.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

(18:00) Ίντερ Τούρκου - Λάχτι: Over 2,5 (1.62)

(18:00) Ίλβες - HIFT Ελσίνκι: Over 2,5 (1.85)

(20:00) Έρεμπρο - Στοκχόλμ: Goal/goal (1.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr