Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αργεντινής: Η ώθηση που θέλει η Ταγέρες

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 13:47

Αποδόσεις πάνω από δύο βγαίνουν για στοίχημα στα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο Αργεντινής που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (22/6).

Κύπελλο Αργεντινής: Η ώθηση που θέλει η Ταγέρες

Αποδόσεις πάνω από δύο βγαίνουν για στοίχημα στα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο Αργεντινής που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (22/6).

Τα ματς στο κύπελλο Αργεντινής είναι νοκ άουτ, γίνονται σε ουδέτερα γήπεδο. Βρίσκονται στην φάση των «32». Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.


ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

θα διεξαχθεί το ουδέτερο γήπεδο «Μαρσέλο Μπιέλσα» του Ροζάριο. Από τα 5 τελευταία της ματς στο κύπελλο τα 3 πήγαν στα πέναλτι. Ξεπέρασε την Μορόν (2-0) στην προηγούμενη φάση. Μεγάλα τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει όπως φαίνεται και στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Κολόν επικράτησε 2-1 της Σπορτίβο Πενιαρόλ για να προκριθεί. Με over έβγαλε τα 4 από τα 7 τελευταία της στο κύπελλο. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα για το πρωτάθλημα με 1-0 από την Λανούς. Μπήκε τέλος σε αήττητο σερί 3 αγώνων με 1 νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολύ πιθανή η ισοπαλία που είναι και πάνω από 3,20 για να πάνε την υπόθεση πρόκριση στα πέναλτι.

ΤΣΑΚΟ ΦΟΡ ΕΒΕΡ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Η αναμέτρηση θα γίνει στο ουδέτερο «Ερνέστο Μαρτεαρένα» της πόλης Σάλτα. Η Τσάκο Φορ Έβερ αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Ξεπέρασε τις δυνατότητες της με την πρόκριση στα πέναλτι επί της Άρσεναλ (0-0 Κ. Δ., 5-4 πεν.). Στα 20 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει 11 ισοπαλίες. Προέρχεται από το εντός 1-1 με την Ιντεπεντιέντε Ριβαδαβία. Αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία.


Η Ταγέρες πήρε άνετη πρόκριση με 4-0 επί της Γκέμες στον προηγούμενο γύρο. Πέρσι βρέθηκε στον τελικό του κυπέλλου όπου έφερε 0-0 με την Μπόκα Τζούνιορς και έχασε στα πέναλτι. Mε no goal έχει βγάλει τα 5 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις, όπου ήταν και under. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ταγέρες θέλει να πάρει ώθηση μέσω μιας πρόκρισης στο κύπελλο και μπορεί να πάρει τη νίκη (πάνω από 2,00 το διπλό) κόντρα στην Τσάκο Φορ Έβερ. Γιατί δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr