Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αργεντινής: Μπορεί και πέναλτι!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 10:24

Η Ατλέτικο Τουκουμάν κοντράρεται με την Ιντεπεντιέντε για το κύπελλο με τις άμυνες να αναμένεται να παίξουν τον πρώτο ρόλο

Κύπελλο Αργεντινής: Μπορεί και πέναλτι!

Το Κύπελλο στην Αργεντινή έχει περάσει στην φάση των «32». Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Τουκουμάν με την Ιντεπεντιέντε είναι αυτή που δεσπόζει.

Θα γίνει στο ουδέτερο «23 ντε Αγκόστο» της πόλης Σαν Σαλβαδόρ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Atletico Tucuman

Η Ατλέτικο Τουκουμάν απέκλεισε την Μπράουν Αντρόγκε με 2-0 στον προηγούμενο γύρο. Πέρσι αποκλείστηκε από την Ρίβερ Πλέιτ στην φάση των «32». Είναι μια ομάδα που δίνει βάση στο κύπελλο και θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Κάτι που είπε και ο Πουσινέρι στις δηλώσεις του. Με την ομάδα να παραμένει σε καλά αγωνιστικά επίπεδα. Κάτι που έδειξε και στο 0-0 εκτός με την Ουρακάν στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Κι έτσι παραμένει αήττητη στα 4 πρώτα ματς έχοντας όμως μια νίκη. Στα δέκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μία ήττα.

Οι απουσίες

Αγωνιστικά ο δεξιός μπακ Ορτίς και ο χαφ Κριστομπάλ παραμένουν στην λίστα με τους τραυματίες. Και οι δύο λογίζονται ως βασικοί.

Ιντεπεντιέντε

Η Ιντεπεντιέντε πέρασε δύσκολες στιγμές στον προηγούμενο γύρο για να μπορέσει να αποκλείσει την Σεντράλ Νόρτε. Έφερε 1-1 στην κανονική διάρκεια για να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3.

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος νίκησε 2-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Εστουδιάντες. Προηγήθηκε 2-0 αλλά στη συνέχεια δέχθηκε μεγάλη πίεση για να κρατήσει το προβάδισμα έως το φινάλε.

Δύο ματς έχει δώσει εντός για το πρωτάθλημα και μέτρησε ισάριθμες νίκες, σε αντίθεση με τις δύο εξορμήσεις όπου είχε μια ισοπαλία.

Πέρσι αποκλείστηκε στο κύπελλο στην φάση των «32» από την Τίγκρε και γενικά είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν φτάνει ψηλά. Με no goal έβγαλε τα 5 από τα 7 τελευταία στο κύπελλο.

Οι παραγκωνισμένοι

Οι μέσοι Μπλάνκο (τον θέλει ο Παναθηναϊκός), Μπεναβίδες, Ρόα παραμένουν εκτός επειδή δεν ανανεώνουν. Παραμένει τραυματίας ο Σονιόρα (μέσος). Αμφίβολος ο καλός επιθετικός Ρομέρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 2.62 2.25 1.45 2.32 1.14 4.15 2 1.62 1.54 1.28 1.27
Atletico Tucuman - Ιντεπεντιέντε / Εκτίμηση

Μεγάλη η πιθανότητα της ισοπαλίας στο 90λεπτο που δίνεται πάνω από 3,00. Αναμένεται και οι δύο ομάδες να προσέξουν πολύ στην άμυνα. Στο 2,45 να πάει η πρόκριση στα πέναλτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr