Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Ο Τέβες θα δώσει ώθηση στην Ροζάριο

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 08:12

Με τρία ματς ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής και οι προτάσεις είναι ελκυστικές με το ενδιαφέρον να έχει πέσει σε Ροζάριο και Μπουένος Άιρες

Αργεντινή: Ο Τέβες θα δώσει ώθηση στην Ροζάριο

Με τρία ματς ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής και οι προτάσεις είναι ελκυστικές με το ενδιαφέρον να έχει πέσει σε Ροζάριο και Μπουένος Άιρες.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Μπάνφιλντ νίκησε 1-0 εκτός της Τίγκρε με γκολ του Ντάτολο στο 82’. Αήττητη με 2 νίκες στα 3 τελευταία έχοντας δεχθεί ένα γκολ. Απέκτησε τον επιθετικό Τσάβες, που φορούσε την φανέλα της πριν από 8 χρόνια.

Η Μπαράκας δυσκολεύτηκε στο εντός με την Μπόκα και ηττήθηκε εντός με 3-1. Δεν πήρε βαθμό στα δύο τελευταία της. Με under έβγαλε τις τρεις τελευταίες εξορμήσεις σε επίσημα ματς έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Τιμωρημένος ο Γκλάμπι (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μικρή η τιμή του άσου και δίκαια αφού η Μπάνφιλντ είναι φαβορί. Αξίζει το ρίσκο σε συνδυασμό άσου με over 1,5 γκολ που είναι πάνω από 2,00.

ΡΟΖΑΡΙΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Η Ροζάριο ηττήθηκε εκτός με 2-0 από την Βελέζ. Το ματς είδε από τις εξέδρες ο Κάρκλος Τέβες, που την ανέλαβε την επόμενη μέρα και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, που είναι και η πρώτη προπονητική δουλειά. Με no goal έβγαλε τα τέσσερα τελευταία της που ήταν και under.

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες της για να νικήσει 3-1 την Ρασίνγκ. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία της. Γενικά δεν έχει ήττα στα πέντε τελευταία εκτός έδρας επίσημα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Κάρλος Τέβες αναμφίβολα ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παικτών της Ροζάριο, αλλά δεν είναι μάγος να αλλάξει την ομάδα σε λίγες μέρες. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα είναι ανεβασμένη. Καλύτερη σημείο η ισοπαλία (πάνω από 3,00). Πάντως έχει τις ελπίδες του και ο άσος.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Μπόκα Τζούνιορς πήρε άνετα τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Μπαράκας. Έβαλε 8 γκολ στα δύο τελευταία της. Ακολουθεί η πρώτη μάχη εκτός με την Κορίνθιανς για τους «16» του Λιμπερταδόρες. Αποθεραπεύτηκε ο επιθετικός Σάλβιο και μαζί με τον στόπερ Φαμπρά θα είναι η μοναδικοί βασικοί στην ενδεκάδα.

Η Ουνιόν γνώρισε τη συντριβή εντός με 5-1 από την Ρίβερ Πλέιτ. Θετικός στον κορονοϊό ο Μουνούα και θα είναι εκτός πάγκου. Ακολουθεί το εκτός πρώτο ματς με τη Νασιονάλ για τους «16» του Σουνταμερικάνα. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 4 ματς στο πρωτάθλημα έχοντας σκαμπανεβάσματα. Θα προφυλαχθούν κάποιοι βασικοί. Τραυματίας ο επιθετικός Άλβες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Με ρεζέρβες θα παίξει η Μπόκα, αλλά έχει πάρει φόρα και μπορεί να πάρει τον άσο που συνδυασμό με over 1,5 είναι πάνω από 2,00. Με αλλαγές θα παίξει άλλωστε και η Ουνιόν Σάντα Φε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr