Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Άνετα η Βικίνγκουρ

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 01:19

Η Βικίνγκουρ αναμένεται να στήσει… πάρτι πρόκρισης κόντρα στην άσημη Ιντερ Κλαμπ ντε Εσκάλντες και συνδυάζουμε τη νίκη της με ποντάρισμα τερμάτων

Προκριματικά Champions League: Άνετα η Βικίνγκουρ

Τελικός του προ-προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγεται στο Ρέικιαβικ.
Η νικήτρια εξασφαλίσει την πρόκρισή στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αγωνιστεί με την Μάλμε στις 5 και 12 Ιουλίου.
Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ


Η πρωταθλήτρια Ανδόρας τα… χρειάστηκε κόντρα στην Λα Φιορίτα καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη πέτυχε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση. Άπαντες στις τάξεις της αποδέχονται τον τίτλο του αουτσάιντερ, είναι ομάδα συγκεκριμένης δυναμικότητας και οι περισσότεροι παίκτες στο ρόστερ είναι ημι-επαγγελματίες. Στον πάγκο βρίσκεται ο Αργεντινός Φεντερίκο Μπεσόνε Λούνα, ο οποίος έχει θητεύσει σε ομάδες της Αγγλίας (Σουόνσι, Λιντς, Μίλγουλ) και σε ομάδες των ΗΠΑ (Κάνσας Σίτι). Η Εσκάλντες έχει δώσει συνολικά 6 ματς στα Κύπελλα Ευρώπης και έχει σημειώσει 2 νίκες και 4 ήττες με 4 γκολ υπέρ και 8 γκολ κατά.


Η Βίκινγκουρ εκμεταλλεύθηκε το πλεονέκτημα της έδρας, παρουσιάστηκε καταιγιστική και διέλυσε με σκορ 6-1 την Λεβαντία Ταλίν και προκρίθηκε πανεύκολα στον τελικό του προ-προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντι στην Εσκαλντες είναι το μεγάλο φαβορί και σε περίπτωση που τα καταφέρει θα αντιμετωπίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο την Μάλμε (Σουηδία) σε διπλά ματς. Στο πρωτάθλημα είναι στην 3η θέση Στον πάγκο της βρίσκεται ο Άρναν Γκουνλάουγκσον, ο οποίος την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου πέρσι για πρώτη φορά μετά το 1991. Συνολικά έχει 6 πρωταθλήματα Ισλανδίας και 3 Κύπελλα (1971, 2019 και 2021). Σημειώστε ότι δεν έχει προκριθεί ποτέ σε δεύτερο προκριματικό γύρο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός της Βικίνγκουρ κόντρα σε μια άσημη ομάδα περιορισμένης δυναμικής. Το διπλό ήδη βρίσκεται σε πτώση και θα το συνδυάσουμε με over 3,5 στο 1.93.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr