Ποδόσφαιρο

MSL: Υπόσχονται γκολ!

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 02:17

Με την αμφίρροπη αναμέτρηση Σινσινάτι – Ορλάντο «ανοίγει» η δράση στο MLS και οι αριθμοί και των δύο ομάδων, μας… στρέφουν σε ποντάρισμα τερμάτων.

MSL: Υπόσχονται γκολ!
Σινσινάτι

Το Σινσινάτι βρέθηκε να κυνηγά το σκορ στην Φιλαδέλφεια και πήρε περισσότερα ρίσκα αλλά παρότι βελτιώθηκε και απάντησε, συμβιβάστηκε εν τέλει με τον βαθμό. Ανταγωνιστικό και σε τροχιά πλέι οφ, αλλά με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση του, χωρίς αμυντική συνέπεια (τρίτη χειρότερη επίδοση στην περιφέρεια) και με προβληματικές εντός έδρας επιδόσεις όπου μετρά τέσσερις ήττες σε έξι ματς. Γκολ/γκολ και τα τέσσερα τελευταία ματς, δεν υπολογίζονται και πάλι οι Χάρις (επιθετικός), Καν (τερματοφύλακας) και Ματαρίτα (αμυντικός).


Πιθανή σύνθεση: Σελεντάνο, Μπλάκετ, Μέρφι, Χάγκλουντ, Μπαρεάλ, Μεντιουνάνιν, Ενβομποντο, Γκάντις, Μπαρεάλ, Μπάτζι, Βάθκεθ

Ορλάντο Σίτι

Ο Κάρα πήρε το… όπλο του και με δύο γκολ ηγήθηκε της νίκης του Ορλάντο επί του Χιούστον. Η νίκη έβαλε φρένο στο χειρότερο φετινό σερί (0-2-1), διατήρησε την ομάδα του Οσκαρ Παρέχα στην πρώτη τετράδα και το ζύγι κρίνεται θετικό, καθώς συνεχίζει και στα προημιτελικά του κυπέλλου. Γκολ/γκολ τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς, ανέτοιμος ο επιθετικός Μίτσελ, δεν επηρεάζουν οι απουσίες των φαν ντερ Βάτερ (εξτρέμ) και Αντόνιο Κάρλος (στόπερ).


Πιθανή σύνθεση: Γκαλέσε, Ρουάν, Σλέχελ, Γιάνσον, Μουτίνιο, Ούρσο, Αραούχο, Τόρες, Περέιρα, Μίτσελ, Κάρα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.3 3.1 2.82 1.98 1.65 1.37 2.6 1.52 2.18 1.37 1.23 1.54
Σινσινάτι - Ορλάντο Σίτι / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο αποδεκτό 2.00, έχει τύχη και το 1-1 anytime σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr