Ποδόσφαιρο

A’ Nορβηγίας: Ημέρα με φαβορί!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 00:17

Οι «μεγάλοι» έχουν την τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις της Eliteserien καθώς Βίκινγκ και Ρόζενμποργκ έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Χάουγκεσουντ και Κριστιανσουντ αντίστοιχα.

A’ Nορβηγίας: Ημέρα με φαβορί!

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ- ΒΙΚΙΝΓΚ

Η Χάουγκεσουντ ήταν ανταγωνιστική στην αποστολή στο Τρόμσο όπου πήρε δίκαια την ισοπαλία. Τρίτο συνεχόμενο «Χ» για τους κυανόλευκους που πόντο-πόντο πασχίζουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, έχοντας ηττηθεί μόνο σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Σε κοιλιά διαρκείας βρίσκεται η Βίκινγκ έπειτα από το εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν που την έβαλε ακόμα και στην… κουβέντα για τον τίτλο. Εσχάτως η ομάδα από το Στάβανγκερ δεν πατά γερά στα πόδια της καθώς μετρά μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τους μπλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην μετριότητα η Χάουγκεσουντ ενώ η Βίκινγκ δείχνει να έχασε τον… προσανατολισμό της. Τον πρώτο λόγο το διπλό που θα μπορούσε πάντως να πληρώνει καλύτερα (1.90).


ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Η Ρόζενμποργκ φαινόταν να βρίσκει τα πατήματά της μετρώντας αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, αλλά η αντιπαράθεση με την πρωτοπόρο Λίλεστρομ την προσγείωσε εκ νέου καθώς παραμένει σε απόσταση από την κούρσα για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των μαυρόασπρων εξελίχθηκαν σε Over 2,5 γκολ.

Η Κρίστιανσουντ εξακολουθεί να αποτελεί την μεγάλη απογοήτευση στη φετινή περίοδο. Και κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς οι κυανόλευκοι μετρούν μόνο έναν κερδισμένο πόντο και φυσικά βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην τελευταία θέση της κατάταξης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόζενμποργκ καλείται να απαντήσει και οι… οιωνοί είναι με το μέρος της, καθώς η Κριστιανσουντ αδυνατεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική φέτος. Ο άσος προσφέρεται αναμενόμενα «χαμηλά» και θα τον συνδυάσουμε με over 1,5 (1.60).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr