Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Ο άσος της Ντιφένσα Χουστίσια!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 10:29

Μεγάλη ευκαιρία για την Ντιφένσα να πάρει τη νίκη απέναντι στην Βελέζ που θα την βοηθήσει να βγάλει πίεση από πάνω της. Ποιες οι προτάσεις για τα 5 ματς του Σαββάτου (25/6)

Αργεντινή: Ο άσος της Ντιφένσα Χουστίσια!

Η συνέχεια στην 5η αγωνιστική της Αργεντινής γίνεται το Σάββατο (25/6) με πέντε παιχνίδια που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για στοίχημα.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Η Ντιφένσα Χουστίσια ηττήθηκε εκτός με 2-1 από την Γοδόι Κρουζ. Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και ο Μπεκασέτσε τόνισε πως σκέφτεται να αποχωρήσει. Συναντήθηκε με την διοίκηση και αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί, αλλά τα αποτελέσματα θα κρίνουν όλα.

Η Βελέζ επικράτησε 2-0 εντός την Ροζάριο με τον Μεδίνα να σημειώνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της. Ακολουθεί ο εμφύλιος με την Ρίβερ Πλέιτ για τους «16» του Λιμπερταδόρες. Έτσι αναμένεται να παίξει με αλλαγές. Με no goal και under έβγαλε τα 3 τελευταία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μεγάλη ευκαιρία για την Ντιφένσα και τον Μπεκασέτσε να πάρουν τη νίκη αφού η Βελέζ έχει αλλού το μυαλό της. Επίσης και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι στα καλύτερα τους. Πάνω από 2,00 ο άσος.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Η Ταγέρες έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Άρσεναλ, σκοράροντας με αυτογκόλ. Μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Τσάκο Φορ Έβερ στο κύπελλο, στα πέναλτι (0-0 καν. διαρ.). Με under έβγαλε τα 3 πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Ακολουθεί ο πρώτος εμφύλιος με την Κολόν για τους «16» του Λιμπερταδόρες.

Η Σεντράλ Κόρδοβα ηττήθηκε 2-0 εντός από την Σαν Λορέντσο. Δεν πήρε βαθμό στα δύο τελευταία κι έτσι βρέθηκε πιο κοντά στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού. Δύο νίκες έχει στα δέκα τελευταία εκτός έδρας επίσημα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00 έχει τον πρώτο λόγο καθώς η Ταγέρες έχει το μυαλό και στο Λιμπερταδόρες, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η πιεσμένη Σεντράλ Κόρδοβα.

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ

Η Εστουδιάντες ηττήθηκε εκτός με 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στην Ιντεπεντιέντε. Τέλος στο αήττητο σερί πρωταθλήματος ενώ ακολουθεί η πρώτη μάχη με την Φορταλέσα για τους «16» του Λιμπερταδόρες. Κάτι που σημαίνει πως θα προφυλαχθούν κάποιοι βασικοί. Εκτός μάχης ο καλός επιθετικός Πιάτι.

Η Νιούελς επικράτησε 1-0 εντός της Αρχεντίνος. Η ομάδα του Σανγκινέτι οδηγεί την κούρσα. Έχει μόλις τρεις ήττες. Με νίκες έβγαλε τις δύο εξορμήσεις στο πρωτάθλημα. Δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αναμένεται σφιχτό παιχνίδι αν και η Εστουδιάντες θα πιέσει στην αρχή για να βρει γκολ. Το Χ ημιχρόνου είναι πάνω από 2,00 κι έχει την αξία του.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Η Κολόν ηττήθηκε με 1-0 εκτός από την Λανούς. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα πέναλτι στο κύπελλο από την Πατρονάτο (1-1 καν. διαρ.). Ακολουθεί ο πρώτος εμφύλιος με την Ταγέρες για τους «16» του Λιμπερταδόρες. Ο Φαλσιόνι θα κάνει ροτέισον. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία επίσημα που αφορά εγχώριες διοργανώσεις έχοντας 1 νίκη.

Η Ουρακαν έφερε 0-0 εντός με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Αήττητη με 1 νίκη στα 3 τελευταία της δεχόμενη ένα γκολ. Μόλις ένα γκολ έβαλε στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της σε εγχώριες διοργανώσεις. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1,75 το under 2,5 γκολ που είναι μια καλή βάση καθώς η Κολόν έχει το Λιμπερταδόρες στο μυαλό της και η Ουρακάν δεν σκοράρει, αλλά δεν δέχεται κι εύκολα γκολ.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ

Η Ρίβερ Πλέιτ διέλυσε με 5-1 εκτός της Ουνιόν Σάντα Φε. Κι έτσι πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί ο πρώτος «εμφύλιος» με την Βελέζ για τους «16» του Λιμπερταδόρες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στις εγχώριες διοργανώσεις. Αποθεραπεύτηκαν οι Σουάρες (μέσος), Κάσκο (μπακ).

Η Λανούς νίκησε 1-0 την Κολόν εντός έδρας με γκολ στο 85’. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Αλμιρόν. Ακολουθεί το πρώτο ματς με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε για τους «16» του Σουνταμερικάνα. Τιμωρημένος είναι ο Μπερναμπέι (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1,85 το under 2,5 γκολ με τις δύο ομάδες να έχουν και ματς για τους λατινοαμερικάνικους θεσμούς που θα επηρεάσουν την αγωνιστική τους παρουσία στο μεταξύ τους ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr