Ποδόσφαιρο

Α’ Βραζιλίας: Η αλλαγή της Μποταφόγκο

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 08:05

Τα πέντε παιχνίδια της Κυριακής (26/6) ρίχνουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία

Α’ Βραζιλίας: Η αλλαγή της Μποταφόγκο

Τα πέντε παιχνίδια της Κυριακής (26/6) ρίχνουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία. Η ανάλυση των αγώνων βγάζει και δυνατά σημεία για το στοίχημα.

Δείτε ΕΔΩ και το livescores.

ΑΒΑΙ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Η Αβαί ηττήθηκε με 2-0 στο εκτός με την Φλουμινένσε, σε ένα ματς όπου εμφάνισε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εντός έδρας, όπου τα 4 ήταν και over έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία. Νέος τραυματίας ο επιθετικός Ρενάτο.

Η Παλμέιρας νίκησε 2-1 στο εκτός ντέρμπι πρωταθλήματος, τη Σάο Πάολο, βάζοντας δύο γκολ από το 90’ και μετά. Την οποία αντιμετώπισε και για το κύπελλο μεσοβδόμαδα. Γυρίζει στον πάγκο ο Φερέιρα που ξεπέρασε τον κορονοϊό. Μόλις μια ήττα έχει στα τελευταία 20 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί ματς για το Λιμπερταδόρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Παλμέιρας είναι έτσι… χτισμένη όπου ακόμα και με αλλαγές να παίζει παίρνει νίκες. Ο συνδυασμός του διπλού με over 1,5 γκολ είναι πάνω από 1,90.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Μποταφόγκο πέτυχε τρελή ανατροπή στο εκτός με την Ιντερνασιονάλ, όπου βρέθηκε να χάνει 2-0 κι επικράτησε με 3-2. Ήταν η 2η σερί νίκη που έφερε ηρεμία, μετά το σάλο που προκλήθηκε με το ντου στο προπονητικό της κέντρο. Με under έβγαλε τα 2 τελευταία εντός. Τιμωρημένοι οι Σαμπάιο (στόπερ), Πιασόν (επιθετικός).

Η Φλουμινένσε νίκησε δύσκολα με 2-0 την Αβαί. Προέρχεται από ματς κυπέλλου με την Κρουζέιρο. Με no goal και under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία. Δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες εξορμήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Μποταφόγκο άλλαξε και η τρομερή ανατροπή που έκανε στο ματς με την Ιντερνασιονάλ, δίνει μεγάλη ώθηση. Ο άσος είναι πάνω από 2,50…

ΓΚΟΙΑΣ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Η Γκοϊάς ηττήθηκε δύσκολα 1-0 εκτός από την Κορίνθιανς. Μεσοβδόμαδα έφερε 0-0 στο εκτός ντέρμπι κυπέλλου με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Με 3 ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα έχοντας 2 ισοπαλίες.

Η Κουϊαμπά έφερε 0-0 εντός με τη Σεαρά σε ματς που θα ξεχαστεί άμεσα. Με 2 ισοπαλίες έβγαλε ο Ολιβέιρα τα δύο παιχνίδια του στην τεχνική ηγεσία. Δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Δεν έχει πάρει βαθμό στα 4 τελευταία εκτός έδρας, όπου τα τρία ήταν γκολ – γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Γκοϊάς αλλάζει προς το καλύτερο, την ίδια στιγμή που η Κουϊαμπά έχει μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα. Ο άσος είναι πάνω από 2,20.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Η Σάο Πάολο ηττήθηκε με 2-1 εντός από την Παλμέιρας δεχόμενη δύο γκολ από το 90’ και μετά. Την ίδια αντίπαλο υποδέχθηκε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο. Θέλει να βάλει τέλος στις δύο σερί ήττες πρωταθλήματος. Ακολουθεί ματς για τους «16» του Σουνταμερικάνα και ο Σένι κάνει ροτέισον. Παραμένουν τραυματίες οι Σαρά (μέσος), Νικάο (αμυντικός), Μορέιρα (χαφ), Αλίσον (μπακ).

Η Ζουβεντούδε ηττήθηκε με 3-1 εκτός από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Ο Μπαπτίστα αποτέλεσε παρελθόν αφού η ομάδα παραπαίει. Νέος τεχνικός ο Ουμπέρτο Λούζερ. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο Λίμα (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Σάο Πάολο μπορεί να πάρει τη νίκη, παρά την αλλαγή στον πάγκο της Ζουβεντούδε και το ροτέισον του Σένι. Θα θέλει να το καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο με το 1/1 να δίνεται πάνω από 2,30.

ΣΕΑΡΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ

Η Σεαρά έφερε 0-0 εκτός με την Κουϊαμπά. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 2-0 εκτός στο τοπικό ντέρμπι κυπέλλου με την Φορταλέσα. Χάθηκε αήττητο 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έβαλε γκολ στα τρία ματς με τον Μαρκίνιος Σάντος στον πάγκο της. Τραυματίες οι Βίνα (αμυντικός), Μεντόσα (χαφ).

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε νίκησε 3-1 εντός την Ζουβεντούδε για το πρωτάθλημα. Ακολούθησε το 0-0 στο εντός τοπικό ντέρμπι κυπέλλου με την Γκοϊάς. Ακολουθεί ματς για τους «16» του Σουνταμερικάνα. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός για το πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μαζεύτηκαν πολλές αποτυχίες για την Σεαρά, συν του ότι ο Μαρκίνιος Σάντος ακόμα δεν έχει νίκη στον πάγκο της. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, ενώ έχει και ματς για το Σουνταμερικάνα. Για τη Σεαρά είναι μια ευκαιρία να σπάσει και αρνητική παράδοση που έχει εντός, κόντρα στην αντίπαλο της. Πάνω από 1,90 ο άσος…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr