Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Το περίεργο με τη Σαν Λορέντσο και η Πλατένσε

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 08:10

Το κουπόνι της Κυριακής (26/6) έχει ακόμα πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Αργεντινή: Το περίεργο με τη Σαν Λορέντσο και η Πλατένσε

Το κουπόνι της Κυριακής (26/6) έχει ακόμα πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Αργεντινής με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Δείτε ΕΔΩ και τα Livescores.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΤΙΓΚΡΕ

Η Σαν Λορέντσο έφυγε με το 2-0 από το άντρο της Σεντράλ Κόρδοβα. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Έβγαλε με ισοπαλίες τα τρία που προηγήθηκαν. Αγνοεί τη νίκη στα δέκα τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να βάλει ένα τέλος.

Η Τίγκρε ηττήθηκε 1-0 εντός από την Μπάνφιλντ. Προηγήθηκε η 5άρα που έφαγε από την Μπόκα. Πρέπει να βρει λύσεις για τα κενά της άμυνας. Πάντως είναι ανταγωνιστική και στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έφτασε έως τον τελικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Υψηλός ο άσος της Σαν Λορέντσο, που είναι πάνω από 2,80 και δεν θα έπρεπε με βάση και τη νίκη που πήρε. Μπορεί να δώσει συνέχεια. Αφού η Τίγκρε κλονίστηκε και με τις δύο σερί ήττες.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Η Πλατένσε έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Αλντοσίβι. Παραμένει αήττητη μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές με 2 νίκες. Πάντως με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία επίσημα εντός σε εγχώριες διοργανώσεις.

Η Σαρμιέντο επικράτησε με 3-1 της Πατρονάτο. Με ήττες έβγαλε τις δύο εξορμήσεις της και με νίκες τα ισάριθμες εντός. Μόλις ένα γκολ έβαλε στα 4 τελευταία εκτός στις εγχώριες διοργανώσεις. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Πλατένσε είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αναμένεται να το επιβεβαιώσει με τον άσο να είναι πάνω από 2,00.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Η Ρασίνγκ ηττήθηκε με 3-1 εκτός από την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Καλύτερα τα πάει εντός έδρας, που έβγαλε με νίκες με σκορ 2-0 τα δύο παιχνίδια της. Στα 12 τελευταία εντός για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι αήττητη. Εξέτισε ο βασικός εξτρέμ Τσανκαλάι. Νέος τραυματίας ο επίσης εξτρέμ Ρόχας. Αμφίβολος ο καλός επιθετικός Άουτσε.

Η Αλντοσίβι υποδέχθηκε την Πλατένσε βγάζοντας το ματς με 0-0. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Λεάντρο Σομόζα. Μόλις δύο γκολ έβαλε στα 6 τελευταία επίσημα στις εγχώριες διοργανώσεις έχοντας 1 ισοπαλία. Βρίσκεται μια ανάσα από τις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Ρασίνγκ θέλει να βγάλει αντίδραση για την ήττα από την Χιμνάσια και μπορεί να το κάνει με την Αλντοσίβι. Αξίζει το ρίσκο με το over 2,5 γκολ που είναι πάνω από 2,00.

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Η Αρχεντίνος ηττήθηκε εκτός με 1-0 από την Νιούελς. Έβγαλε με νίκες με σκορ 2-1 τα δύο εντός στο πρωτάθλημα. Γενικά είναι πιο δυνατή στην έδρα της όπου στα τελευταία 12 σε εγχώριες διοργανώσεις έχει υποστεί μόλις μία ήττα,.

Η Άρσεναλ έμεινε στο 1-1 εντός με την Ταγέρες. Δεν έχει πάρει νίκη ακόμα και πλησιάζει τις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού. Με ισοπαλίες έβγαλε τα τρία πιο πρόσφατα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πιο δυνατή εντός έδρας η Αρχεντίνος, δυσκολεύεται γενικά η Άρσεναλ. Καλός ο άσος που είναι πάνω από 1,80.

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Η Πατρονάτο ηττήθηκε εκτός με 3-1 από την Σαρμιέντο. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στο κύπελλο στα πέναλτι κόντρα στην Κολόν (1-1 καν. διαρ.). Αήττητη και με under έβγαλε τα 2 εντός πρωταθλήματος. Τιμωρημένοι οι Μόσεβιτς (στόπερ), Γκαρσία (εξτρέμ). Παραμένει τραυματίας ο Μπατάλια (μέσος).

Η Ιντεπεντιέντε πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 εντός κόντρα στην Εστουδιάντες. Ήταν η 2η στα 3 τελευταία της. Μια νίκη έχει στα 9 τελευταία εκτός στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν αναφέρθηκαν νέες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μπορεί να κάνει το μπαμ η Ιντεπεντιέντε και να πάρει τη νίκη, αλλά το ματς δεν είναι εύκολο. Καλύτερο ποντάρισμα το 2-3 γκολ που είναι στο 1,95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr