Ποδόσφαιρο

Μεξικό: Η πλάστιγγα γέρνει προς την Άτλας

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 09:21

Το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στο Κάρσον της Καλιφόρνια στην Αμερική

Μεξικό: Η πλάστιγγα γέρνει προς την Άτλας

Το συγκεκριμένο ματς είναι το Σούπερ Καπ του Μεξικού. Που διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στ Κάρσον της Καλιφόρνια. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Κανονικά ήταν να παιχθεί ο τελικός για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή. Αλλά η Άτλας κατέκτησε τα Απερτούρα, Κλαουσούρα της σεζόν 2021-22. Και με βάση την συμφωνία των προέδρων των ομάδων, δεν πήγε να παίξει στον τελικό ο δευτεραθλητής του Κλαουσούρα.

Αλλά πάει να παίξει η Κρουζ Αζούλ που πέρσι ήταν νικήτρια στον τελικό για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της σεζόν 2020-21.

Κι έτσι ο τελικός με την Άτλας, που είναι έτσι κι αλλιώς υπερπρωταθλήτρια, ονομάστηκε Σούπερ Καπ.

Άτλας

Η Άτλας ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Μεξικό. Γιατί κατέκτησε το Απερτούρα και το Κλαουσούρα. Στο τελευταίο και τον διπλό τελικό αντιμετώπισε την Πατσούκα (νίκη 2-0, εντός ήττα 2-1 εκτός).

Ο Κόκα και ο προηγούμενος τελικός

Πολύ καλή η δουλειά που έκανε ο Ντιέγκο Κόκα στον πάγκο της. Στον οποίο έκλεισε δύο χρόνια. Τη σεζόν 1967-68 διεκδίκησε ξανά κάτι ανάλογο.

Δεν άλλαξε

Δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες. Μεταγραφικά δεν έκανε κινήσεις, αφού κράτησε τον κορμό της. Κάτι που την βοηθάει αναφορικά με την συνοχή και την δυναμική της. Δεν θα χρειαστεί χρόνο να δείξει τις δυνατότητες της.

Κρουζ Αζούλ

Η Κρουζ Αζούλ απογοήτευσε την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Συμμετείχε μόνο στα μπαράζ του τίτλου στο Κλαουσούρα, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

Δεν έδωσε συνέχεια στην καλή παρουσία που είχε τη σεζόν 2020-21 όπου πήρε και τον τίτλο του υπερπρωταθλητή. Είχε νικήσει 2-1 την Λεόν.

Ο νέος τεχνικός

Ο Ρεϊνόσο αποχώρησε από τον πάγκο της κι έχει για νέο προπονητή τον Ντιέγκο Αγκίρε.

Προβλήματα

Το θέμα είναι πως βγήκαν προβλήματα από τον κορονοϊό. Με αποτέλεσμα έξι παίκτες να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Ανάμεσα τους οι βασικοί Κορόνα (τερματοφύλακας), Εσκομπάρ (αμυντικός), Μπάκα (μέσος).

Μόλις γύρισαν οι διεθνείς Χιμένες (αμυντικός), Αντούνα (επιθετικός), Ντομίνγκες (αμυντικός). Και δεν είναι σίγουρο πως υπολογίζονται.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.67 2.8 2.5 1.51 2.2 1.16 3.9 1.85 1.74 1.42 1.27 1.37
Άτλας - Κρουζ Αζούλ / Εκτίμηση

Η Άτλας και σε καλύτερη κατάσταση είναι και το μομέντουμ έχει. Σε σχέση με την Κρουζ Αζούλ που έχει νέο τεχνικό και είχε προβλήματα στην προετοιμασία της με απουσίες. Ο άσος είναι πάνω από 2,10…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr