Ποδόσφαιρο

MLS: Με Λος Άντζελες και γκολ!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 08:53

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Λος Άντζελες κοντράρεται με τους Ρεντ Μπουλς και οι πρωτοπόροι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

MLS: Με Λος Άντζελες και γκολ!


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΦΚ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ


Η Λος Αντζελες ΦΚ αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο Σιάτλ, αλλά βελτιώθηκε μετά τις αλλαγές του τεχνικού Τσερούντολο και κατάφερε να απαντήσει και να σώσει τον βαθμό. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις φέτος, επιδεικνύει εξαιρετικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση και δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση. Έχει σκοράρει στα 15 από τα 16 φετινά ματς, δεν προλαβαίνει αντιθέτως ο χρήσιμος επιθετικός Τατζούρι.

Οι Ρεντ Μπουλς δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στο Τορόντο, βασίστηκαν και πάλι στους εξαιρετικούς μέσους Μόργκαν (7 γκολ) και Λουκίνας (5 γκολ) κατέκτησαν το δεύτερο τρίποντο στα τρία τελευταία ματς και συνέχισαν την καταδίωξη της κορυφής. Μεσοβδόμαδα, πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί της Νιου Γιορκ Σιτι (3-0) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ντέρμπι της ημέρας. Σταθερά ανταγωνιστική η Λος Άντζελες, ενώ η Ρεντ Μπουλ κουβαλά κούραση από το ματς κυπέλλου. Άσος στο 1.91.


ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ

Μια από τα ίδια για την Φιλαδέλφεια που παρότι προηγήθηκε, δέχτηκε την ισοφάριση από το Σινσινάτι και μοιράστηκε και πάλι τους βαθμούς. «Κολλημένη» με την ισοπαλία φέτος, μετρά επτά στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές! Θετικό το ζύγι και με το παραπάνω, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος και δεν αποχωρίζεται τις πρώτες θέσεις.

Η Νιου Γιορκ Σίτι παρουσιάστηκε επηρεασμένη από την μίνι διακοπή του πρωταθλήματος και από την αποχώρηση του τεχνικού Ρόνι Ντέιλα που συνεχίζει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης και… πέταξε δύο βαθμούς με το Κολοράντο. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών μετά από τέσσερις κολλητές νίκες. μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου από την συμπολίτισσα Ρεντ Μπουλς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κολλημένη με την ισοπαλία η Φιλαδέλφεια, προβληματική μετά την αποχώρηση του τεχνικού η Σίτι. Κρατάμε την ισοπαλία (3.40).


ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Σπουδαίο διπλό για το Βανκούβερ, που προηγήθηκε νωρίς στο Ντάλας και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου «κλείδωσε» τη νίκη. Σε καλό… φεγγάρι, μετρά τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς και μπήκε για τα καλά στο… κόλπο για το πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα. Μεσοβδόμαδα, προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Καναδά. Over τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς.

Η Νιου Ινγκλαντ ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και με ανατροπή και επικράτησε της Μινεσότα πιστοποιώντας την εξαιρετική της κατάσταση. Έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το προβληματικό ξεκίνημα, έχει βρει για τα καλά ρυθμό «τρέχοντας» ένα αήττητο οκτώ αγωνιστικών συνεχίζοντας την βαθμολογική αναρρίχηση των τελευταίων εβδομάδων. Γκολ/γκολ και τα επτά τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι. «Διαβασμένο» το αμφίτερμα (1.55) θα το συνδυάσουμε με over (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr