Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ο άσος στο Κορίνθιανς - Μπόκα Τζούνιορς

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 10:26

Σπουδαίο παιχνίδι στην φάση των 16 της διοργάνωσης με την ανάλυση να δίνει μια εξαιρετική πρόταση για στοίχημα.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ο άσος στο Κορίνθιανς - Μπόκα Τζούνιορς

Σπουδαίο παιχνίδι στην φάση των 16 του Λιμπερταδόρες με την ανάλυση να δίνει μια εξαιρετική πρόταση για στοίχημα.

Η Κορίνθιανς κοντράρεται με την Μπόκα Τζούνιορς στο πιο μεγάλο ζευγάρι της διοργάνωσης. Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η ρεβάνς. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Κορίνθιανς

Η Κορίνθιας προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 5ο όμιλο. Στα έξι παιχνίδια της έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Οι συγκεκριμένες ισοπαλίες ήρθαν στα τρία τελευταία ματς στον όμιλο. Δεν της στοίχισαν την πρόκριση.

Ο Βίτορ Περέιρα είναι στον πάγκο της έχοντας φτιάξει μια ομάδα που παίζει με το αποτέλεσμα. Γι' αυτό κι έχει νίκες με μικρά σκορ, αλλά κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις ισοπαλίες.

Συναντήθηκαν και στους ομίλους

Αντιμετώπισε την Μπόκα και στους ομίλους. Στο εντός νίκησε 2-0 και στο εκτός έφερε 1-1. Είναι
αήττητη με 4 νίκες είναι στα 5 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες, όπου τα 4 ήταν και 2-3 γκολ.

Προέρχεται από το εντός 0-0 με τη Σάντος για το πρωτάθλημα, παίζοντας με αλλαγές. Την ίδια ομάδα υποδέχθηκε τρεις μέρες πριν και την διέλυσε με 4-0 στο κύπελλο. Στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει μία ήττα.

Οι απουσίες

Τιμωρημένος ο χαφ Καντίγιο. Αμφίβολος ο χαφ Κεϊρόζ. Τραυματίες οι Μάικον (χαφ), Τζιλ (αμυντικός), Παουλίνιο (χαφ).

Μπόκα Τζούνιορς

Δύσκολη αποστολή για την Μπόκα Τζούνιορς που το θετικό είναι πως έχει την ρεβάνς στην έδρα της. Στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε στην Αργεντινή, για το Λιμπερταδόρες, είχε τρεις ήττες και μια ισοπαλία (0-0).

Είναι ένα από τα πλέον βαριά χαρτιά στην διοργάνωση και πάντα είναι στα φαβορί για τον τίτλο. Αλλά έχει μόλις 3 νίκες στα 10 τελευταία εκτός, με 6 ήττες.

Η δουλειά του Μπατάλια

Ο Μπατάλια ανέλαβε πέρσι σαν υπηρεσιακός και στην συνέχεια κέρδισε τον μόνιμο ρόλο στον πάγκο. Την οδήγησε στην κατάκτηση του πρόσφατου Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Στο πρωτάθλημα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Σάντα Φε για το πρωτάθλημα παίζοντας με αλλαγές. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες.

Οι απουσίες

Εξέτισε ο στόπερ Σάντσες. Ο επιθετικός Σάλβιο δεν υπολογίζεται. Τιμωρημένοι οι Φάμπρα (μπακ), Μεδίνα (χαφ), εκτός ο Παβόν (επιθετικός) που μένει ελεύθερος. Εξέτισε ο Βίλα (επιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 2.55 3.45 1.31 2.85 1.07 5.5 2.25 1.5 1.25 1.37 1.5
Κορίνθιανς - Μπόκα Τζούνιορς / Εκτίμηση

Αναμένεται μικρό σκορ με την Κορίνθιανς να έχει το προβάδισμα για να πάρει τη νίκη. Ο άσος είναι πάνω από 2,30, αλλά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος. Γιατί η Μπόκα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Καλό είναι και το Χ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr