Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Το Ατλέτικο Παραναένσε - Λιμπερτάδ έχει φαβορί!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 10:51

Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της στην συγκεκριμένη αναμέτρηση για τους «16» της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Νοτίου Αμερικής σε επίπεδο συλλόγων

Κόπα Λιμπερταδόρες: Το Ατλέτικο Παραναένσε - Λιμπερτάδ έχει φαβορί!

Μεγάλο το ενδιαφέρον για στοίχημα στην πρώτη κόντρα της Ατλέτικο Παραναένσε με την Λιμπερτάδ, για την φάση των «16» του Λιμπερταδόρες.

Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η ρεβάνς. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Ατλέτικο Παραναένσε

H Ατλέτικο Παραναένσε πέρασε ως δεύτερη στον δεύτερο όμιλο κάνοντας τρεις νίκες στα έξι παιχνίδια της, ενώ είχε και δύο ισοπαλίες. Από αυτές τις τρεις νίκες, τις δύο τις σημείωσε στα δύο τελευταία ματς, τα οποία ήταν εντός έδρας.

Η έδρα είναι το μεγάλο ατού για την ομάδα από την Κοριτίμπα καθώς στα 10 πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της, για το Λιμπερταδόρες, έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο Φερναντίνιο

Στα αξιοσημείωτα που αναμφίβολα θα δώσει μια ακόμα ώθηση στην ψυχολογία, είναι πως απέκτησε τον Φερναντίνιο. Ο 36χρονος χαφ αποφάσισε να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι, της οποίας ήταν αρχηγός τα τελευταία χρόνια. Ο Γουαρδιόλα ήθελε να μείνει και να κρεμάσει σε αυτή τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο ίδιος ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του. Και θα φορέσει την φανέλα της Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά θα είναι διαθέσιμος από την επόμενη εβδομάδα.

Η έλευση του Σκολάρι

Με τον Σκολάρι στον πάγκο της εδώ και δύο μήνες έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Στα τελευταία 15 σε όλες τις διοργανώσεις έχει 10 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Αγωνιστικά ο μπακ Άμπνερ τέθηκε εκτός με κορονοϊό ενώ ο στόπερ Πάμπλο είναι τραυματίας. Εκτός είναι και άλλοι τέσσερις που δεν επηρεάζουν.

Κλαμπ Λιμπερτάδ Ασουνσιόν

Η Λιμπερτάδ πέρασε ως πρώτη από τον 2ο όμιλο, όπου φυσικά ήταν και η Ατλέτικο Παραναένσε. Και οι συνολικά τρεις νίκες, που έκανε στα έξι παιχνίδια της, ήταν εντός έδρας.

Η ήττα από την Ατλέτικο

Μια από αυτές ήταν το 1-0 επό της Ατλέτικο Παραναένσε στις 26 Απριλίου. Στις 18 Μαίου βρέθηκε στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε για να ηττηθεί με 2-0.

Μια νίκη και 4 ήττες έχει στα 5 τελευταία ματς που έδωσε στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες. Γενικά έχει μόλις τρεις νίκες στα 10 τελευταία εκτός στην διοργάνωση.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Βέβαια προέρχεται από το 1-0 στο ντέρμπι με την Σέρο Πορτένιο, εντός έδρας. Μια νίκη με την οποία σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παραγουάης και απομένει μια αγωνιστική για το φινάλε.

Σε 21 ματς έχει 17 νίκες, 3 ισοπαλίες. Νέοι τραυματίες οι Μποκανέγκρα (στόπερ), Μπογαρίν (εξτρέμ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.77 3.1 4.5 1.51 2.22 1.16 4 2.02 1.62 1.14 1.27 1.88
Ατλέτικο Παραναένσε - Κλαμπ Λιμπερτάδ Ασουνσιόν / Εκτίμηση

Η Ατλέτικο Παραναένσε ξέρει καλά την Λιμπερτάδ. Αν κάνει το παιχνίδι της μπορεί να πάρει τη νίκη και σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ θα δώσει μια τιμή για στοίχημα πάνω από 2,00. Η Λιμπερτάδ γενικά έχει δείξει πως δεν μπορεί να κάνει καλά ματς μακριά από την έδρα της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr