Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Έμελεκ - Ατλέτικο Μινέιρο, η αιτία που γέρνει την πλάστιγγα...

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 11:17

Το συγκεκριμένο ματς για τους «16» της διοργάνωσης έχει μια σημαντική διαφοροποίηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, που αλλάζει την σκέψη για στοίχημα!

Κόπα Λιμπερταδόρες: Έμελεκ - Ατλέτικο Μινέιρο, η αιτία που γέρνει την πλάστιγγα...

Η Έμελεκ είναι η μια από τις τέσσερις ομάδες που έχουν περάσει στους «16» του Λιμπερταδόρες και δεν είναι από Βραζιλία, Αργεντινή.

Η ομάδα από τον Ισημερινό θα τα βάλει με την νταμπλούχο Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο και η αποστολή είναι δύσκολη, καθώς η ρεβάνς είναι εκτός.

Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η ρεβάνς. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ στο tostoixima.gr τα livescores, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.

Έμελεκ

Με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε η Έμελεκ τα έξι ματς στον πρώτο όμιλο και πέρασε σαν δεύτερη, πίσω από την Παλμέιρας. Αυτές οι δύο νίκες ήταν στο άντρο της Τάτσιρα και η 7άρα που έριξε στην αδύναμη Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο, στην εντός έδρας τελευταία αγωνιστική.

Η απραξία

Το μεγάλο της θέμα είναι πώς έχει να δώσει ματς από τις 28 Μαίου. Γιατί το πρωτάθλημα στον Ισηνερινό ξεκινάει στις 10 Ιουλίου. Κατά συνέπεια βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και μεταγραφών - αποδεσμεύσεων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη κίνηση η ομάδα ου Ρεσκάλβο που παραμένει στον πάγκο της.

Οι δύο απουσίες

Με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες. Μια νίκη έχει στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίες οι επιθετικοί Λεγκιζαμόν, Καϊσέδο.

Ατλέτικο Μινέιρο

Η Ατλέτικο Μινέιρο προκρίθηκε ως πρώτη από τον 4ο όμιλο, όπου αντιμετώπισε τις Τολίμα, Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, Αμέρικα Μινέιρο. Στα έξι παιχνίδια της πέτυχε 3 νίκες ενώ πήρε και 2 ισοπαλίες.

Στα τελευταία 20 ματς στην διοργάνωση έχει μόλις 2 ήττες. Είναι αήττητη στις 10 τελευταίες εξορμήσεις της στο Λιμπερταδόρες με 6 νίκες.

Η ομάδα του Μοχάμεντ προέρχεται από το εντός 3-2 επί της Φορταλέσα για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες επί της Φλαμένγκο (μια για το κύπελλο). Δηλαδή τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια τα έδωσε εντός έδρας.

Ο σταρ επιθετικός Χουλκ πήρε ανάσες κι επιστρέφει. Εκτός οι βασικοί Κένο (μέσος), Ζαράτσο (μέσος), Μαριάνο (αμυντικός), Νέτο (μπακ), Ζαίρ (χαφ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.3 1.7 1.58 2.07 1.2 3.65 1.95 1.67 1.97 1.24 1.14
Έμελεκ - Ατλέτικο Μινέιρο / Εκτίμηση

Όταν μια ομάδα έχει αγωνιστική απραξία ενός μήνα και η άλλη είναι σε φουλ κατάσταση, το ζήτημα είναι μεγάλο. Η Έμελεκ θα έχει θέμα με την Ατλέτικο Μινέιρο, αφού είναι εκτός ρυθμού. Βέβαια το διπλό θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη τιμή, αφού οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται όταν παίζουν στον Ισημερινό. Ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει προς το διπλό που είναι στο 1,90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr