Ποδόσφαιρο

Οι αποδόσεις των νικητών σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 11:45

Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά και στα άλλα τρία μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ποιος είναι το φαβορί για κατάκτηση και ποιος αουτσάιντερ.

Οι αποδόσεις των νικητών σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

Μπορεί τα πρωταθλήματα να τελείωσαν πριν λίγες εβδομάδες, όμως ο καιρός που θα σφυριχτεί η επανέναρξη είναι αρκετά κοντά και όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε τους νέους νικητές. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας παρουσιάσουμε τις πρώτες αποδόσεις, και πως κινούνται οι εταιρίες.

Νικητής LaLiga

Φαβορί παραμένει και τη φετινή χρονιά η "Βασίλισσα". Η Ρεάλ Μαδρίτης όπως είναι φυσικό, μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου είναι και φέτος φαβορί. Μπορεί η ψαλίδα να έχει κλείσει βέβαια από τις ανταγωνίστριες ομάδες, όμως έχει ένα μικρό προβάδισμα. Έχει ενισχυθεί φυσικά και φέτος, ελαφρώς με κάποιες προσθήκες, οι οποίες όμως άμα τις πιάσουν θα είναι αρκετά ουσιαστικές. Στο κατώφλι της είναι η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι μοιάζει έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Έχει αποκτήσει ψυχολογία ξανά, και νοοτροπία νικητή. Όλα αυτά φυσικά είναι αποτελέσματα του Ισπανού κόουτς. Αν προχωρήσει και σε μερικές προσθήκες που ακούγονται, τότε θα παίξει στα ίσα τον τίτλο με την Ρεάλ. Τρίτο φαβορί και αρκετά πιο πίσω φυσικά είναι η Ατλέτικο, η οποία κινείται στα ρηχά ακόμα και θα περιμένουμε μέχρι την αρχή της σεζόν για να δούμε τι εικόνα θα παρουσιάσει.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

  1. Ρεάλ Μαδρίτης 2.00
  2. Μπαρτσελόνα 2.50
  3. Ατλέτικο Μαδρίτης 7.00
  4. Σεβίλλη 20.00

Νικητής Seria A

Ίσως η Ιταλία να είναι από τις πιο ισορροπημένες λίγκες σε θέμα αποδόσεων και φαβορί. Οι διεκδικητές είναι τρεις και σίγουρα θα είναι μια σπουδαία μάχη. Η περσινή κούρσα τελείωσε με πρωτοπόρο τη Μίλαν μετά από αρκετά χρόνια, και δεύτερη την Ίντερ σε έναν μαραθώνιο που κόπηκε στο νήμα. Οι δύο ομάδες φαίνεται πως θα μπουν δυνατά στη μάχη για μία ακόμη χρονιά, ενώ η Γιουβέντους θα ψάξει την επιστροφή στις κατακτήσεις.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

  1. Μίλαν 2.90
  2. Ίντερ 2.90
  3. Γιουβέντους 4.00
  4. Νάπολι 15.00
  5. Ρόμα 18.00
  6. Αταλάντα 25.00

Νικητής Bundesliga

Δύσκολο μοιάζει να αλλάξει η συνήθεια της Μπάγερν να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Και πώς να αλλάξει; Αφού παραμένει η καλύτερη ομάδα κάθε χρόνο, με τους καλύτερους προπονητές, καλύτερους ποδοσφαιριστές και μία απολύτως συνεπή διοίκηση. Η ενίσχυση και φέτος της Μπάγερν μοιάζει καλή και ουσιαστική, κυρίως με την απόκτηση του Μανέ από την Λίβερπουλ. Μπορεί οι τάσεις φυγής του Λέβα να έχουν αναστατώσει τους Βαυαρούς, όμως σίγουρα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Δεν υπάρχει ομάδα στη Γερμανία να κοντράρει στα ίσα την Μπάγερν σε έναν μαραθώνιο 34 αγώνων και αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

  1. Mπάγερν Μονάχου 1.16
  2. Ντόρτμουντ 9.00
  3. Λειψία 15.00
  4. Λεβερκούζεν 40.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr