Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σέρο Πορτένιο - Παλμέιρας με συνδυασμό για μεγάλη απόδοση

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 09:24

Η δις κάτοχος του τροπαίου Παλμέιρας διανύει και φέτος μια εξαιρετική σεζόν και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σέρο Πορτένιο - Παλμέιρας με συνδυασμό για μεγάλη απόδοση

Το Κόπα Λιμπερταδόρες έχει περάσει στην φάση των «16» και το στοίχημα δίνει πολλές ευκαιρίες. Με την ανάλυση βγαίνουν καλά προγνωστικά.

Η Παλμέιρας θα βρεθεί στο άντρο της Σέρο Πορτένιο για την πρώτη τους κόντρα. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Σέρο Πορτένιο

Η Σέρο Πορτένιο τερμάτισε στην 2η θέση του 7ου ομίλου, πίσω από την Κολόν και μπροστά από Ολίμπια. Πενιαρόλ. Στα δύο τελευταία στον όμιλο πάντως δεν σκόραρε και η μία ισοπαλία που πήρε, ευτυχώς δεν της στοίχισε.

Μια νίκη και τρεις ήττες έχει στα 4 τελευταία εντός για το Λιμπερταδόρες με ομάδες της Βραζιλίας. Με no goal έβγαλε τα 8 από τα τελευταία 9 εντός έδρας ματς στο Λιμπερταδόρες έχοντας μόλις 4 νίκες.

Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με την Λιμπερτάδ. Κι έτσι η ομάδα του Άρσε έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Παραγουάης. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

Παλμέιρας

Η Παλμέιρας κάνει θραύση τα δύο τελευταία χρόνια στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Γιατί κατέκτησε το τρόπαιο και τις δύο. Και στην φετινή διοργάνωση είναι εντυπωσιακή. Έκανε πλάκα στον όμιλο της παίρνοντας νίκες και στα έξι παιχνίδια. Μάλιστα οι περισσότερες από αυτές ήταν με μεγάλα σκορ.

Παράλληλα η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι πολύ καλή και στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Δείχνοντας τις βλέψεις της για την κατάκτηση του. Βέβαια προέρχεται από το 2-2 με την Αβαί, αλλά έπαιξε με ρεζέρβες.

Στα τελευταία 25 στο Λιμπερταδόρες έχει μόλις δύο ήττες. Μια ήττα έχει στις τελευταίες 20 εξορμήσεις στη διοργάνωση.

Νέος τραυματίας ο χαφ Ζαίλσον. Παραμένουν στη λίστα οι Ρότσα (μπακ), Βέιγκα (χαφ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.15 1.71 1.48 2.3 1.14 4.25 2.15 1.55 1.95 1.25 1.13
Σέρο Πορτένιο - Παλμέιρας / Εκτίμηση

Η Παλμέιρας είναι το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αν το διπλό συνδυαστεί με over 1,5 γκολ η τιμή πάει πάνω από το 2,00 και είναι ελκυστική.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr