Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με την έδρα στο Ταγέρες - Κολόν Σάντα Φε

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 09:40

«Εμφύλιος» της Αργεντινής το συγκεκριμένο ματς με το ενδιαφέρον για στοίχημα να είναι πολύ μεγάλο και κατά την διάρκεια των livescores.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με την έδρα στο Ταγέρες - Κολόν Σάντα Φε

Η Ταγέρες υποδέχεται την Κολόν Σάντα Φε σε έναν από τους δύο «εμφυλίους» της Αργεντινής στην φάση των «16» του Λιμπερταδόρες.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και αναφορικά με το τι ισχύει, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Ταγιέρες

Η Ταγέρες ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες, όπου μετείχε για πρώτη φορά. Πήρε τρεις νίκες στα 6 ματς στον 8ο όμιλο, ενώ είχε και 2 ισοπαλίες. Κι έτσι πήρε την ιστορική πρόκριση ως δεύτερη, έχοντας πρώτη την Φλαμένγκο. Τις άλλες θέσεις μοιράστηκαν οι Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Σπ. Κριστάλ.

Ο Καϊξίνια

Μάλιστα στα δύο τελευταία της ματς στην διοργάνωση δεν δέχθηκε γκολ. Ο Πέντρο Καϊξίνια που την ανέλαβε γνωρίζει καλά από μεγάλες διοργανώσεις. Ήταν στον πάγκο μεγάλων ομάδων στο Μεξικό. Με αποτέλεσμα να παίξει αρκετά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ της Βορείου Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Βέβαια το Λιμπερταδόρες είναι κάτι διαφορετικό και ο βαθμός δυσκολίας μεγαλύτερος. Αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός είναι έμπειρος. Μόλις μία ήττα έχει στα 8 εντός έδρας ματς στο Λιμπερταδόρες.

Άφησε το πρωτάθλημα

Το θέμα είναι πως άφησε πίσω το πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Σεντράλ Κόρδοβα για το πρωτάθλημα. Κι έτσι έχει μια ισοπαλία στα 4 τελευταία σκοράροντας μια φορά.

Τελευταία αποκτήματα ο χαφ Άλαν Φράνκο και ο επιθετικός Φάβιο Άλβαρες, φτάνοντας συνολικά τις 5 μεταγραφές τις τελευταίες 10 ημέρες.

Κολόν Σάντα Φε

Η Κολόν ήταν σε έναν ανοικτό όμιλο, τον 7ο όπου ήταν και οι Σέρο Πορτένιο. Ολίμπια, Πενιαρόλ. Όποια ομάδα έκανε καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα της έπαιρνε σίγουρα εισιτήριο. Η Κολόν πήρε νίκες και στα τρία ματς και προκρίθηκε και μάλιστα ως πρώτη. Στις τρεις εξορμήσεις είχε μια ισοπαλίς και δύο ήττες.

Γενικά έχει δύο ισοπαλίες στα 9 εκτός έδρας ματς στο Λιμπερταδόρες, δείχνοντας και την αδυναμία της. Πλήγμα η αποχώρηση του χαφ Αλιέντρο που πήγε στην Ρίβερ Πλέιτ.

Οι δύο σερί ήττες και ο αποκλεισμός

Η ομάδα του Φαλσιόνι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ουρακάν για το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς. Ήταν η 2η σερί ήττα με το ίδιο σκορ. Ενδιάμεσα είχε και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πατρονάτο, στα πέναλτι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.05 3.8 1.52 2.2 1.16 3.95 1.94 1.68 1.2 1.28 1.72
Ταγιέρες - Κολόν Σάντα Φε / Εκτίμηση

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο Λιμπερταδόρες, η Ταγέρες έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Ακόμα κι αν πρόκειται για... εμφύλιο. Ο άσος είναι πάνω από 2,00 και αξίζει να πονταριστεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr