Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπέρταδόρες: Ντεπόρτες Τολίμα - Φλαμένγκο με μια μεγάλη ανάγκη!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 11:53

Σε υψόμετρο στην Κολομβία θα βρεθεί η Φλαμένγκο που ψάχνει όμως μια μεγάλη νίκη για να ηρεμήσει!

Κόπα Λιμπέρταδόρες: Ντεπόρτες Τολίμα - Φλαμένγκο με μια μεγάλη ανάγκη!

Η Ντεπόρτες Τολίμα υποδέχεται την Φλαμένγκο για τους «16» του Λιμπερταδόρες σε μια αναμέτρηση που έχει το ενδιαφέρον της για στοίχημα.

Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Τολίμα

Η Ντεπόρτες Τολίμα προκρίθηκε ως δεύτερη στον 4ο όμιλο με την Ατλέτικο Μινέιρο να παίρνει την πρώτη θέση. Με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες στα 6 παιχνίδια της άφησε πίσω τις Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, Αμέρικα Μινέιρο.

Εδρεύει στα 1.285 μέτρα πάνω από τη θάλασσα και είναι ένα συν. Με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 7 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες.

Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο Νασιονάλ, σε ρεβάνς για τους τελικούς του πρωταθλήματος στην Κολομβία. Δεν πήρε τον τίρλο έχοντας ηττηθεί 3-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο προκρίθηκε ως πρώτη από τον 8ο όμιλο, όπου είχε αντιπάλους τις Ταγέρες, Ουν. Κατόλικα, Σπ. Κριστάλ. Στα έξι παιχνίδια της έμεινε αήττητη με πέντε νίκες.

Σε αυτά ωστόσο είχε τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος έχει αποτελέσει παρελθόν. Την θέση του πήρε ο Ντοριβάλ Τζούνιορ που δεν έχει ξεκινήσει καλά. Παράλληλα είναι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για το ματς. Ο βοηθός του, Λούκας Σιλβέστρε θα δίνει οδηγίες.

Με 7 νίκες και μόλις μια ήττα έχει βγάλει τα 10 τελευταία εκτός στην διοργάνωση. Προέρχεται από το εντός 3-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο για το πρωτάθλημα. Μπήκε τέλος στις δύο σερί ήττες από την Ατλέτικο Μινέιρο με την μία να ήταν για το κύπελλο. Στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει 5 ήττες και 2 νίκες.

Εννέα παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Από αυτούς μόνο ο χαφ Αράο είναι βασικός. Εγχειρίστκε στο γόνατο ο καλός επιθετικός Μπρούνο Ενρίκε. Τιμωρημένος ο χαφ Ζοάο Γκόμες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 2.9 2.22 1.54 2.15 1.18 3.85 1.85 1.75 1.28
Τολίμα - Φλαμένγκο / Εκτίμηση

Η Φλαμένγκο ψάχνει μια μεγάλη νίκη κάτω από τις οδηγίες του Ντοριβάλ Τζούνιορ. Ο ίδιος δεν θα είναι στον πάγκο με την Τολίμα. Υπάρχουν και απουσίες για κορονοϊό.

Παράλληλα ο Γκαμπιγκόλ ακόμα δεν είναι στα καλύτερα του. Τα προβλήματα συνήθως συσπειρώνουν τις ομάδες και το ίδιο θα γίνει με την Φλαμένγκο. Η Τολίμα δεν είναι φόβητρο. Μπορεί να έρθει το διπλό που είναι πάνω από 2,00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr