Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Αμέρικα Μινέιρο - Μποταφόγκο, με την έδρα

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 09:12

Πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για την φάση των «16» του κυπέλλου και η Αμέρικα Μινέιρο έχει τον πρώτο λόγο για ποντάρισμα στο στοίχημα

Κύπελλο Βραζιλίας: Αμέρικα Μινέιρο - Μποταφόγκο, με την έδρα

Η Αμέρικα Μινέιρο υποδέχεται την Μποταφόγκο για την πρώτη τους κόντρα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του κυπέλλου.

Η ρεβάνς θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

America Mineiro

Η Αμέρικα Μινέιρο είναι του ύψους ή του βάθους στο κύπελλο. Για παράδειγμα το 2020 έφτασε έως τα ημιτελικά και τα έδωσε όλα για να βρεθεί στον τελικό, χωρίς επιτυχία. Αλλά πέρσι αποκλείστηκε στον 3ο γύρο. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα ηττήθηκε εκτός με 3-0 από την Φλαμένγκο. Η ομάδα του Μανσίνι έχει μια ισοπαλία στα 5 τελευταία της στα οποία δεν έβαλε ούτε ένα γκολ.

Αμφίβολος ο χαφ Μπερίο. Δεν έχει ηττηθεί εντός από την Μποταφόγκο τα τελευταία 7 χρόνια, έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε αγώνες πρωταθλήματος.

Μποταφόγκο

Η Μποταφόγκο ξεπέρασε την Σεϊλάντια στον προηγούμενο γύρο, όπου επικράτησε με 3-0 και στις δύο αναμετρήσεις. Γενικά είναι μια ομάδα που δεν έχει καλές πορείες στο κύπελλο τα τελευταία χρόνια.

Πάντως στα δέκα τελευταία εκτός για την διοργάνωση έχει μόλις μία ήττα, αν και γενικότερα σε αυτά έχει αντιμετωπίσει ομάδες χαμηλού βεληνεκούς.

Η ομάδα του Λουίς Κάστρο προέρχεται την εντός έδρας ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με την Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 2.8 4 1.44 2.42 1.13 4.35 2.07 1.58 1.2 1.31 1.68
America Mineiro - Μποταφόγκο / Εκτίμηση

Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της στο συγκεκριμένο ματς με την Αμέρικα Μινέιρο να έχει δείξει γενικά πως όταν παίζει εντός και θέλει αποτέλεσμα το παίρνει. Ο άσος είναι στο 2,10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr