Ποδόσφαιρο

Μεξικό: Δύο προτάσεις με μεγάλη τιμή

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 11:02

Τα παιχνίδια Νεκάξα - Τολούκα, Μαζατλάν - Πουέμπλα ανοίγουν την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στο Απερτούρα με την αναλυση να δίνει μεγάλες τιμές για στοίχημα

Μεξικό: Δύο προτάσεις με μεγάλη τιμή

Τα παιχνίδια Νεκάξα - Τολούκα, Μαζατλάν - Πουέμπλα ανοίγουν την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στο Απερτούρα με την αναλυση να δίνει μεγάλες τιμές για στοίχημα.


ΝΕΚΑΞΑ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Η Νεκάξα δεν έκανε καλή πορεία στο Απερτούρα 2021 και στο Κλαουσούρα 2022 διεκδίκησε εισιτήριο για τα μπαράζ του τίτλου, χωρίς επιτυχία. Κράτησε τον Λοζάνο στον πάγκο. Έχει 4 νίκες και 6 ήττες στα 10 τελευταία επίσημα εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Έφερε τους Σεγκόβια, Εσκιβέλ να καλύψουν τα κενά των Ντομίνγκες (στόπερ), Γκονζάλες (μέσος) που αποχώρησαν. Στα δύο τελευταία φιλικά έφερε 2-2 με την Γουαδαλαχάρα και νίκησε 3-1 την Μουνισιπάλ.

Η Τολούκα τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού και πλήρωσε το πρόστιμο που της αναλογούσε για να μείνει στην κατηγορία. Στο Απερτούρα 2021 διεκδίκησε εισιτήριο για τα μπαράζ του τίτλου. Στο Κλαουσούρα 2022 απογοήτευσε. Ο Αμπρίζ έμεινε στον πάγκο. Στα δύο τελευταία φιλικά νίκησε 1-0 την Ατλάντε και 3-1 την Πουέμπλα. Οι μέσοι Σαμούδιο, Ριγκονάτο αποχώρησαν και θεωρούνται απώλεια. Ήρθαν όμως οι Σαουσέδο, Μενέσες, Ρουίς για να καλύψουν το κενό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Νεκάξα είναι το λογικό φαβορί στο ματς αλλά η τιμή του άσου είναι σχετικά μικρή, αφού δεν είναι και ανώτερη της Τολούκα. Αξίζει και το Χ που είναι πάνω από 3,00.


ΜΑΖΑΤΛΑΝ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Η Μαζατλάν κινήθηκε κάτω από την πρώτη 10άδα στο Απερτούρα 2021 και το Κλαουσούρα 2022. Πάντως στο Κλαουσούρα πήγε στα νοκ άουτ και διεκδίκησε εισιτήριο για τα μπαράζ του τίτλου χάνοντας στα πέναλτι από την Πουέμπλα με την κανονική διάρκεια να έληξε 2-2. Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου νίκησε την ίδια ομάδα με 2-1. Και τώρα την υποδέχεται στην πρεμιέρα του Απερτούρα 2022.
Ο Γκαμπριέλ Καμπαγέρο έμεινε στον πάγκο της. Στα δύο τελευταία της φιλικά νίκησε 3-1 την Ατλέτικο Λα Παζ και ηττήθηκε 2-1 από την Τιχουάνα.


Η Πουέμπλα βρέθηκε στα μπαράζ του τίτλου σε Απερτούρα 2021 και Κλαουσούρα 2022 όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Ο Λαρκαμόν παραμένει στον πάγκο της. Στα έξι τελευταία εκτός έδρας έχει μια νίκη και 5 ήττες, ενώ προηγήθηκαν 4 σερί νίκες. Έκανε μεταγραφές σε όλες τις γραμμές. Στα δύο τελευταία φιλικά ηττήθηκε 3-1 από την Τολούκα και νίκησε 4-2 την Ατλέτικο Μορέλια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Κάτι χρωστάει η Μαζατλάν στην Πουέμπλα και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων δεν αποκλείεται να πάρει την άτυπη εκδίκηση της. Πάνω από 2,40 δίνεται ο άσος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr