Ποδόσφαιρο

Μεξικό: Ντέρμπι με συνδυασμό μεγάλης απόδοσης

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 09:18

Τρία ματς εκ των οποίων τα δύο είναι ντέρμπι έχει το πρόγραμμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και οι προτάσεις για στοίχημα είναι υψηλές

Μεξικό: Ντέρμπι με συνδυασμό μεγάλης απόδοσης

Τρία ματς εκ των οποίων τα δύο είναι ντέρμπι έχει το πρόγραμμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και οι προτάσεις για στοίχημα είναι υψηλές.


ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΧΟΥΑΡΕΖ

Η Γουαδαλαχάρα την περσινή σεζόν βρέθηκε μόνο στα μπαράζ του τίτλου στο Κλαουσούρα 2022, όπου αποκλείστηκε από την Άτλας στα προημιτελικά. O Ρικάρντο Κάδενα ανέλαβε τέλη Απριλίου ως υπηρεσιακός και του δόθηκε μόνιμος ρόλος έχοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 7 παιχνίδια του στον πάγκο της. Παραμένει η μοναδική ομάδα που απαρτίζεται αποκλειστικά από Μεξικάνους παίκτες.


Η Χουάρες πλήρωσε το πρόστιμο που της αναλογούσε για να μείνει στην κατηγορία καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού. Μόλις 4 νίκες σε 17 ματς είχε στο Απερτούρα και μόλις 3 νίκες είχε σε 17 παιχνίδια στο Κλαουσούρα. Ο Ερνάν Κριστάντε είναι ο νέος τεχνικός.
Δυνατές οι μεταγραφές των Ταλαβέρα (τερματοφύλακας), Μασίς (επιθετικός), Λάινες (μέσος), Ντουένιας (μέσος). Στο τελευταίο φιλικό ηττήθηκε 2-1 από την Τίγκρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μεγάλο φαβορί η Γουαδαλαχάρα, αλλά ο άσος είναι μικρός και αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ ανεβαίνει στο 2,00.

ΤΙΓΚΡΕΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Η Τίγκρες (τελευταίος τίτλος το 2019) αποκλείστηκε στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου σε Απερτούρα, Κλαουσούρα. Ο Μιγκέλ Ερέρα συνεχίζει στον πάγκο της ενώ δίνεται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Έχει ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ στο πρωτάθλημα. Δεσπόζουν οι Γάλλοι Ζινιάκ (επιθετικός), Τοβέν (μέσος).Στα δύο τελευταία φιλικά νίκησε τις Σάντος Λαγκούνα (1-0), Χουάρες (2-1).

Η Κρουζ Αζούλ από την περσινή χρονιά βρέθηκε στα μπαράζ του τίτλου μόνο στο Κλαουσούρα 2022, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Τίγκρες. Τελευταίος τίτλος το Κλαουσούρα του 2021.
Νέος τεχνικός είναι ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Αγκίρε. Την περασμένη Κυριακή νίκησε στα πέναλτι την Άτλας και κατέκτησε το Σούπερ Καπ σε τελικό που έγινε στην Αμερική. Γύρισαν από κορονοϊό οι βασικοί Κορόνα (τερματοφύλακας), Εσκομπάρ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Τίγκρες είναι ίδια ομάδα, ενώ η Κρουζ Αζούλ έχει νέο τεχνικό. Η χημεία και τα αστέρια της δίνουν προβάδισμα στο ντέρμπι με τον άσο να είναι πάνω από 1,80.


ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΑΤΛΑΣ ΝΤΕ ΓΟΥΑΝΤΑΛΑΧΑΡΑ

Ντέρμπι της πρεμιέρας με την Αμέρικα να αποκλείεται από την Πούμας στα προημιτελικά του τίτλου στο Απερτούρα και από την Πατσούκα στα ημιτελικά του Κλαουσούρα. Νέος προπονητής ο Φερνάντο Ορτίθ. Για τη φετινή διοργάνωση του Απερτούρα θεωρείται 2ο φαβορί μετά την Τίγκρες.

Η Ατλας κατέκτησε το Απερτούρα αλλά και το Κλαουσούρα και ήταν η απόλυτη θριαμβεύτρια της περσινής σεζόν. Τις Λεόν, Πατσούκα νίκησε στους τελικούς. Την περασμένη Κυριακή έχασε στα πέναλτι από την Κρουζ Αζούλ στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στην Αμερική. Για το φετινό Απερτούρα θεωρείται 4ο φαβορί. Από τον Αύγουστο του 2020 έχει προπονητή τον Ντιέγκο Κόκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου για την Αμέρικα που αναμφίβολα είναι το φαβορί ενώ έχει κι εξαιρετική προϊστορία εντός με την Άτλας. Αξίζει το ρίσκο με το γκολ - γκολ που είναι πάνω από 2,00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr