Ποδόσφαιρο

MLS: Πονταρίσματα σε Ντάλας

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 10:57

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο MLS, όπου ξεχωρίζει ο άσος του Ντάλας και τα πονταρίσματα σε γκολ.

MLS: Πονταρίσματα σε Ντάλας

Οι αποψινές αναμετρήσεις του MLS... υπόσχονται γκολ και επιλέγουμε πονταρίσματα τερμάτων.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΙ ΣΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το Ορλάντο αδυνατεί να βρει ρυθμό και να τρέξει ένα θετικό σερί καθώς ταλανίζεται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και μετρά μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Έλαβε πάντως ένεση ηθικού, μεσοβδόμαδα απέκλεισε το Νάσβιλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο η Ουάσινγκτον, που δεν έπεισε και κόντρα στο Νάσβιλ και μοιραία παρέμεινε στην τελευταία θέση. Τρεις συνεχόμενες ήττες, μόνο δύο πόντοι στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Τιμωρημένος ο μπακ Νάχαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Το Ορλάντο έφτιαξε ψυχολογία με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ενώ η Ουάσινγκτον αδυνατεί να βρει ρυθμό. Αποδεκτός ο άσος στο 2.00.


ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΡΑΠΙΝΤΣ - ΟΣΤΙΝ

Το Κολοράντο είναι μια ομάδα περιορισμένης δυναμικής που στηρίζεται στην έδρα για να μένει πάνω από τις τελευταίες θέσεις όπως περίτρανα απέδειξε και στην ήττα στο Πόρτλαντ. Πιο ανταγωνιστικό εντός έδρας, έχει πάντως την δικαιολογία των αρκετών και σημαντικών απουσιών. Εξέτισαν πάντως οι βασικοι Αμπουμπακάρ και Ακόστα.

Σπουδαίο διπλό στο Σάρλον που επικράτησε στο Σάρλοτ, ενώ είχε προηγηθεί η δύσκολη ισοπαλία με το ισχυρό Ντάλας. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις φέτος, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα έξι τελευταία ματς και δεν αποχωρίζεται τις πρώτες θέσεις. Γκολ/γκολ με over 2,5 γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, εξέτισε ο βασικός μέσος Περέιρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός για το Κολοράντο. Θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε το διπλό έστω με draw no bet (3.10).


ΝΤΑΛΑΣ - ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ

Σε αγωνιστική κοιλιά εξακολουθεί να βρίσκεται το Ντάλας, καθώς ηττήθηκε δίχως να προβάλλει αντίσταση και στο Λος Άντζελες. Οι Τεξανοί έχουν υποστεί τέσσερις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια και στοχεύουν στην αναμέτρηση με το Μαϊάμι για επανεκκίνηση. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Το Μαϊάμι χαρακτηρίζεται από αγωνιστική διπροσωπία. Στην έδρα του είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο και εκεί είναι που έχει πανηγυρίσει τις τέσσερις πιο πρόσφατες νίκες στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, στις εξόδους η Ίντερ παραμένει ευάλωτη, όπως αποτυπώνεται στο κέρδος ενός πόντους στις τέσσερις πιο πρόσφατες αποστολές. Τα τρία από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Γκρέγκορε.

EKTIMHΣΗ: Τον πρώτο λόγο το Ντάλας αλλά ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές. Ακολουθούμε τους αριθμούς και προτιμάμε το καλοπληρωμένο γκολ/γκολ (1.85).


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Το ντεφορμάρισμα των Γκάλαξι καλά κρατεί. Και στη στοχευμένη συνάντηση με την Μινεσότα η ομάδα από το Λος Άντζελες απογοήτευσε και υπέστη εντός έδρας ήττα. Μόνο μία νίκη στα ΄ξιε πιο πρόσφατα ματς και διαρκής υποχώρηση στην κατάταξη. Η άμυνα αποτελεί το αρνητικό σημείο αναφοράς, τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Τιμωρημένοι οι βασικοι εξτρέμ Καμπράλ και Ντάγκλας Κόουστα.

Το Μόντρεαλ ήταν εξαιρετικό και στην απαιτητική αποστολή στο Σιάτλ, όπου επικράτησε με όπλο την επίθεση του. Οι Καναδοί δημιουργούν πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι και σκοράρουν με άνεση. Μοναδικό ψεγάδι η αμυντική λειτουργία. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο θετικός απολογισμός. Σταθερά εκτός ο μέσος Μιχαϊλοβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ντέρμπι της ημέρας και το σετ κρίνεται τουλάχιστον προκλητικό βάσει φόρμας. Προσπερνάμε σημείο και ρισκάρουμε με 1-1 anytime σκορ (2.10).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr