Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ατλέτικο Μινέιρο - Έμελεκ με συνδυασμό!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 10:36

Υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και η ανάλυση βγάζει ένα συνδυασμό που έχει ασφάλεια αναφορικά με το στοίχημα.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ατλέτικο Μινέιρο - Έμελεκ με συνδυασμό!

Η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται την Έμελεκ για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1. Οι βραζιλιάνικη ομάδα προηγήθηκε με τον Αντεμίρ στο 16'. Αλλά η Έμελεκ ισοφάρισε με τον Ροντρίγκες (58' πεν.).

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Ατλέτικο Μινέιρο

Η Ατλέτικο Μινέιρο με το 1-1 του πρώτου αγώνα με την Έμελεκ πήρε αυτό που ήθελε. Και πήγε την υπόθεση πρόκριση στο δεύτερο ματς όπου έχει και την δυναμική της έδρας της.

Μόλις τρεις ήττες έχει στα τελευταία 15 εντός στο Λιμπερταδόρες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 πιο πρόσφατα.

Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ζουβεντούδε για το πρωτάθλημα. Μάλιστα η ομάδα του Μοχάμεντ αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς. Είναι αήττητη στα 7 τελευταία της με 4 νίκες.

Απουσίες

Τελευταίο απόκτημα ο επιθετικός Παβόν. Αμφίβολοι οι βασικοί Κένο (μέσος), Ζαράτσο (μέσος), εκτός οι Μαριάνο (αμυντικός), Νέτο (μπακ), Ζαίρ (χαφ). Τιμωρημένος ο χαφ Άλαν. Με κορονοϊό ο επιθετικός Αντεμίρ.

Emelec

Η Έμελεκ δεν πήρε αυτό που ήθελε στην πρώτη αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μινέιρο. Από την άλλη το σκορ δεν είναι αποτρεπτικό και είναι στο κόλπο της πρόκρισης.

Βέβαια σε 17 ματς στην Βραζιλία σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μία νίκη και αυτό λέει πολλά. Τρεις νίκες έχει γενικά στις 10 τελευταίες εξορμήσεις στο Λιμπερταδόρες.

Το καλό για την ομάδα του Ρεσκάλβο είναι πως το Σαββατοκύριακο δεν έδωσε ματς για το πρωτάθλημα Ισημερινού.

Με ανάσες

Είναι ξεκούραση και προετοιμάστηκε κατάλληλα για την ρεβάνς. Από την άλλη προηγούμενο επίσημο ματς ήταν τέλη Μαίου. Και η αγωνιστική απραξία δεν βοηθάει.

Στον αγωνιστικό τομέα τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των επιθετικών Λεγκιζαμόν, Καϊσέδο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.28 4.75 8.5 1.98 1.64 1.37 2.62 2.05 1.61 1.03 1.15 3.1
Ατλέτικο Μινέιρο - Emelec / Εκτίμηση

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι το μεγάλο φαβορί και αναμένεται να το επιβεβαιώσει. Η τιμή του άσου είναι μικρή, αλλά αν συνδυαστεί με over 2,5 γκολ πάει στο 1,90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr