Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Στις λεπτομέρειες!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 10:46

Η Λεχ Πόζναν κοντράρεται με την Καραμπάγκ σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας που δύσκολα θα… ξεφύγει στο σκορ.

Προκριματικά Champions League: Στις λεπτομέρειες!

Πρώτος προκριματικός γύρος για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου συνολικού σκορ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής συνεχίζει στον 2ο προκριματικό γύρο, ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Λεχ Πόζναν

Η Λεχ επέστρεψε στον θρόνο στην Εξτρακλάσα έπειτα από επτά χρόνια και δείχνει διατεθειμένη να παραμείνει εκεί, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το υπάρχον ρόστερ. Παραδοσιακή δύναμη, πολύς κόσμος στο πλευρό της, οικονομική άνεση από την διοίκηση. Προχώρησε σε λλαγή τεχνικής ηγεσίας, η έλευση του έμπειρου Ολλανδού Γιόν φαν ντε Μπρομ φανερώνει τους υψηλούς στόχους. Αντικατέστησε τον Μίκαελ Σκόρτσα που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Στο τελευταίο φιλικό νίκησε την Γιαγκελόνια με 2-1.

Ενισχυμένη

Η αποχώρηση του Καμίνσκι «γέμισε» τα ταμεία της, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο βασικός Σικόρα. Ξεχώρισε η προσθήκη του μέσου Σοουζα, ενώ αναμένεται να βοηθήσει και ο Τσιτασβίλι που αποκτήθηκε δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου. Δεν υπολογίζεται ο βασικός αμυντικός Σάλομον.

Καραμπάκ

Η Καραμπάγκ επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν έπειτα από διακοπή ενός έτους και ενώ είχαν προηγηθεί επτά συνεχόμενες κατακτήσεις. Πρωταρχικός στόχος να χτίσει ένα ακόμα σερί εντός των συνόρων και από εκεί και πέρα να περάσει έναν-δυο γύρους στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως κατάφερε συχνά στο παρελθόν. Πέρυσι άλλωστε, έφθασε στους 16 του Κόνφερενς Λιγκ όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Μαρσέιγ (3-0, 3-1).

Σκοράρει και αρέσει!

Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε έφεση στο σκοράρισμα, έβαλε οκτώ γκολ σε τρία ματς, αλλά παρουσιάζει αδυναμίες στα μετόπισθεν. Στον πάγκο παραμένει για μια ακόμα σεζόν ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, που διαχειρίζεται συγκριτικά ποιοτικό ρόστερ, με ξένους παίκτες να κάνουν την διαφορά. Ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι, με μοναδική ουσιαστική απώλεια του μέσου Αντράντε. Προχώρησε σε έξι προσθήκες και παρουσιάζεται πλέον «γεμάτη» σε κάθε γραμμή. Χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.15 3.15 1.68 1.91 1.24 3.2 1.72 1.87 1.28 1.22 1.62
Λεχ Πόζναν - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Το ντέρμπι της ημέρας καθώς και οι δύο ομάδες θέτουν υψηλούς στόχους. Περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αποφεύγουμε τα ρίσκα και επιλέγουμε το under που προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr