Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Λάθος τέτοια τιμή στην Ατλέτικο Παραναένσε!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 11:01

Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι σε εξαιρετική κατάσταση κι έχει μεγάλη εμπειρία από νοκ άουτ ματς ώστε να αξίζει να κοντραριστούν οι τιμές στο ματς με την Λιμπερτάδ.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Λάθος τέτοια τιμή στην Ατλέτικο Παραναένσε!

Η Λιμπερτάδ υποδέχεται την Ατλέτικολ Παραναένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Με βάση τις τιμές που έχει το σετ αποδόσεων έχει μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα και στα livescores.

Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο Παραναένσε νίκησε με 2-1. Τα γκολ των νικητών έβαλαν οι Ρόκε (6'), Ερνάντες (32'). Η Λιμπερτάδ σκόραρε με τον Βιγιάλμπα (20').

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Κλαμπ Λιμπερτάδ Ασουνσιόν

Η Λιμπερτάδ ήταν ανταγωνιστική στην πρώτη αναμέτρηση και κατάφερε να βρει δίχτυα. Το συγκεκριμένο γκολ την κράτησε στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν σημαίνει όμως πως επειδή θα παίξει στην έδρα της είναι και το λογικό φαβορί. Παρά την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει.

Στην φάση των ομίλων την αντιμετώπισε ξανά την Ατλέτικο Παραναένσε για να νικήσει 1-0 στο εντός ματς, ενώ ηττήθηκε με 2-0 στη Βραζιλία.

Στα τελευταία 7 εντός έδρας για το Λιμπερταδόρες είναι αήττητη με 5 νίκες ενώ τα 5 από αυτά ήταν και γκολ – γκολ.

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Απερτούρα της Παραγουάης. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Γκαρνέρο νίκησε εκτός 4-0 την Ρεσιστένσια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολοι δίνονται οι Μποκανέγκρα (στόπερ), Μπογαρίν (εξτρέμ).

Ατλέτικο Παραναένσε

Η Ατλέτικο Παραναένσε δυσκόλεψε την ζωή της με το γκολ που δέχθηκε στην πρώτη αναμέτρηση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση. Βάση και τις εξαιρετικής πορείας που έχει το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη πλευρά έχει μια νίκη και μια ισοπαλία έχει στα 10 τελευταία εκτός στη διοργάνωση, ενώ στα 4 πιο πρόσφατα δεν σκόραρε. Και είναι κάτι που θέλει να βάλει ένα τέλος.

Μπορεί να το κάνει αφού τους τελευταίους δύο μήνες με τον Σκολάρι στον πάγκο έχει αλλάξει θεαματικά. Πλέον έχει και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Παράλληλα πέρσι κατέκτησε το Σουνταμερικάνα και ξέρει καλά από νοκ άουτ φάσεις.

Μάλιστα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την εξαιρετική φέτος Παλμέιρας. Βέβαια και οι δύο ομάδες έπαιξαν με αλλαγές.

Με νίκες έβγαλε τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, μια ήττα έχει στα πρόσφατα 15. Παραμένουν εκτός 5 μακροχρόνια τραυματίες. Γύρισε ο επιθετικός Κανόμπιο, έτοιμος και ο επίσης επιθετικός Πέντρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3 3.9 1.57 2.1 1.18 3.75 1.88 1.72 1.2 1.27 1.75
Κλαμπ Λιμπερτάδ Ασουνσιόν - Ατλέτικο Παραναένσε / Εκτίμηση

Με βάση την εικόνα που έχει η Ατλέτικο Παραναένσε οι τιμές θα έπρεπε να είναι πιο κοντά με την Λιμπερτάδ. Σίγουρα και οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί ειδικά στην έδρα τους. Αλλά αξίζει να κοντραριστούν με την ισοπαλία, ακόμα και με το διπλό που είναι πάνω από 3,20.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr