Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπόκα Τζούνιορς - Κορίνθιανς, μπορεί και πέναλτι!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 11:22

Μεγάλη αναμέτρηση στο Λα Μπομπονέρα για την φάση των «16» που είναι το μεγαλύτερο ματς στο συγκεκριμένο σημείο που είναι η διοργάνωση

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπόκα Τζούνιορς - Κορίνθιανς, μπορεί και πέναλτι!

Μεγάλο ματς στο Λα Μπομπονέρα. Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Κορινθιανς. Το πρώτο ματς έληξε χωρίς σκορ. Οι δύο ομάδες κοίταξαν πολύ την άμυνα. Δεδομένο πως θα το κάνουν και στην ρεβάνς.

Φυσικά και η πλάστιγγα γέρνει προς την μεριά της Μπόκα που θα παίξει εντός. Οι φίλοι της ετοιμάζουν μια καυτή στμόσφαιρα.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Μπόκα Τζούνιορς

Σπουδαίο παιχνίδι αυτό που θα δώσει η Μπόκα και συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας. Αντιμετώπισε την Κορίνθιανς και στην φάση των ομίλων. Στο γήπεδο της έφερε 1-1 και στο εκτός στο Σάο Πάολο ηττήθηκε με 2-0.

Είναι αήττητη στα 9 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες όπου δέχθηκε ένα γκολ. Και είναι ένα συν της για το συγκεκριμένο ματς, αλλά δεν αποτελεί και κάποια εγγύηση.

Είναι πιεσμένη για να πάρει την πρόκριση. Γιατί στα τρία τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει μια ισοπαλία. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος δέχθηκε 3άρα εντός από την Μπάνφιλντ. Πάντως έπαιξε με ρεζέρβες.

Αγωνιστικά εξέτισε ο στόπερ Φάμπρα και θα είναι στην ενδεκάδα μηδενίζοντας τα προβλήματα. Κι έτσι ο Μπατάλια θα παρατάξει σχεδόν ίδια ενδεκάδα με αυτή του πρώτου αγώνα.

Κορίνθιανς

Η Κορίνθιανς δεν σκόραρε στην πρώτη αναμέτρηση και ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωσε. Μόλις ένα γκολ έβαλε στα 5 τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες όπου πήρε τρεις ισοπαλίες. Με 2 νίκες και 1 ισοπαλία έβγαλε τα 4 τελευταία στην Αργεντινή για το Λιμπερταδόρες.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν αισθάνεται άνετα για την παραμονή του στον πάγκο. Γιατί η ομάδα προέρχεται από τον εκτός έδρας διασυρμό με 4-0 από την Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα. Βέβαια αγωνίστηκε με ρεζέρβες.

Ενδεχόμενος αποκλεισμός στο Λιμπερταδόρες ίσως του δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο χαφ Ντου Κεϊρός και ο επιθετικός Γουίλιαν αποθεραπεύτηκαν και ο πρώτος πάει για βασικός. Εκτός έμειναν οι Φάγκνερ (μπακ), Αουγκούστο (χαφ), Άντσον (επιθετικός), Μοσκίτο (επιθετικός). Παραμένουν εκτός οι Μάικον (χαφ), Τζιλ (αμυντικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.77 2.86 5.05 1.34 2.72 1.08 5.35 2.37 1.45 1.12 1.32 1.84
Μπόκα Τζούνιορς - Κορίνθιανς / Εκτίμηση

Αναμένεται σκληρή κόντρα με έμφαση στην άμυνα. Ειδικά από την Κορίνθιανς που έχει αρκετές απουσίες. Δύσκολα θα ανοιχτούν οι ομάδες, εκτός από το τελευταίο 20λεπτο. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο και να πάει η πρόκριση στα πέναλτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr