Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Έχει την εμπειρία η Μάλμε

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 11:22

Η… μπαρουτοκαπνισμένη Μάλμε έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στη Βικίνγκουρ και συνδυάζουμε τη νίκη της με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Έχει την εμπειρία η Μάλμε

Πρώτος προκριματικός γύρος για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου συνολικού σκορ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής συνεχίζει στον 2ο προκριματικό γύρο, ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Μάλμε

Η πρωταθλήτρια της Αλσβενσκάν υποχρεώνεται να ξεκινήσει από πολύ νωρίς τις Ευεωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά δεν πτοείται και βάζει ψηλά τον πήχη. Η συμμετοχή στους ομίλους αποτελεί ρεαλιστικό στόχο με βάση την εμπειρία, το μπάτζετ και την δυναμική των γαλάζιων. Πέρυσι άλλωστε, αγωνίστηκε σε γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωση όπου δεν κατάφερε βέβαια να αναστατώσει Γιουβέντους, Τσέλσι, Ζενίτ. Προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις αλλά υπέστη απρόβλεπτη ήττα από την Σουντσβαλ, σε ένα ματς πάντως που είχε την απόλυτη κυριαρχία. Η αστάθεια στην άμυνα στοιχίζει και για την ώρα περιορίζεται στην πέμπτη θέση στη βαθμολογία.

Χωρίς Τελίν
Όπως και στα τελευταία ματς, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός επιθετικός Τελίν (4 γκολ φέτος). Εκτός και ο συνήθως βασικός Λεβίτσκι,

Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ

Η Βίκινγκουρ έκανε το πρώτο βήμα που ήταν να αξιοποιήσει την έδρα της στην προ-προκριματική φάση και με δύο νίκες πέρασε στο κυρίως ταμπλό του Τσάμπιονς Λιγκ, Τώρα, η ομάδα από το Ρέικιαβικ καλείται να κάνει το δεύτερο βήμα σε σαφώς πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στην θεωρητικά ανώτερη Μάλμε. Πέρυσι κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της και η επιτυχία πιστώνεται στον Άρναρ Γκουνλάουγκσον που την επανέφερε στον δρόμο των επιτυχιών.


Έχει ρυθμό
Η πρωταθλήτρια Ισλανδίας άφησε πίσω το μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν και πλέον τρέχει σερί οκτώ νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει μείνει πίσω πάντως σε σχέση με την πρωτοπόρο Μπρέινταμπλικ στο πρωτάθλημα, όπλο της η αμυντική λειτουργία, αφού δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Στο τελευταίο ματς επιβλήθηκε της ΚΡ (3-0, αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός ΜακΛάγκαν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.2 5.35 9.35 2.17 1.52 1.42 2.42 2.22 1.5 1.01 1.09 3.7
Μάλμε - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ / Εκτίμηση

Λογικό φαβορί η πιο έμπειρη και ποιοτική Μάλμε και ο άσος προσφέρεται μοιραία σε "διαβασμένη" τιμή. Οι φιλοξενούμενοι ποντάρουν πάντως στην άμυνα και θα προσπαθήσουν να ρίξουν το τέμπο του ματς. Συνδυάζουμε τον άσο με under 3,5 (1,91).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr