Ποδόσφαιρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Τα γκολ με Ουνιόν Σάντα Φε και Ιντερνασιονάλ

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 14:16

Δύο παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία των ρεβάνς για την φάση των «16» της διοργάνωσης με τις ευκαιρίες για στοίχημα να είναι πολλές

Κόπα Σουνταμερικάνα: Τα γκολ με Ουνιόν Σάντα Φε και Ιντερνασιονάλ

Δύο παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία των ρεβάνς για την φάση των «16» της διοργάνωσης με τις ευκαιρίες για στοίχημα να είναι πολλές.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Ουνιόν την πάτησε στην πρώτη αναμέτρηση όπου ηττήθηκε με 2-0. Η Νασιονάλ έβαλε δύο γρήγορα γκολ με τους Φαγκούντες (4'), Λοσάνο (21') για να πάρει τη νίκη. Για να κάνει την ανατροπή πρέπει να σκοράρει γρήγορα, ώστε να μεταφέρει πίεση στον αντίπαλο. Είναι αήττητη με 1 νίκη στα 4 τελευταία εντός στη διοργάνωση δεχόμενη ένα γκολ. Προέρχεται από το εντός έδρας 3-0 επί της Λανούς, για το πρωτάθλημα. Με τρεις νίκες και 2 ήττες έχει βγάλει τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Νασιονάλ έχει 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα 5 τελευταία εκτός στο Σουνταμερικάνα όπου ήταν και under. Πάει ξεκούραστη στο ματς αφού δεν είχε υποχρεώσεις για το Τορνέο Ιντερμίδιο (διοργάνωση που διεξάγεται ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα, Απερτούρα, Κλαουσούρα, της Ουρουγουάης). Εκεί όπου πήρε νίκες στα τρία πρώτα ματς. Με 7 νίκες έχει βγάλει τα 8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της και είναι σε φόρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολο ματς για να βγει σημείο από το σετ αποδόσεων. Σαφώς και είναι η Ουνιόν φαβορί, αλλά η Νασιονάλ είναι σε φόρμα. Καλύτερο ποντάρισμα στο over 2,5 γκολ που είναι πάνω από 2,00. Οι γηπεδούχοι πρέπει να ανοικτούν γιατί πρέπει να σκοράρουν. Κάτι που ίσως εκμεταλλευτεί η Νασιονάλ.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Την πάτησε η Ιντερνασιονάλ στο πρώτο ματς με την Κόλο Κόλο, όπου ηττήθηκε με 2-0. Τα γκολ, έβαλαν οι Λουσέρο (12'), Σολάρι (55'). Με 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχει βγάλει η Ιντερνασιονάλ τα 5 τελευταία εντός στο Σουνταμερικάνα. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Σεαρά για το πρωτάθλημα. Μόλις δύο ήττες έχει στα τελευταία 15 εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Γυρίζουν οι σημαντικοί Μπούστος (μπακ), Ντε Πένα (χαφ). Αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Βάντερσον.

Σοβαρό το προβάδισμα πρόκρισης που έχει η Κόλο Κόλο. Με under έχει βγάλει τα 5 τελευταία εκτός στην διοργάνωση έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Έφερε 1-1 με την Έβερτον Ντε Βίνια για το πρωτάθλημα Χιλής παίζοντας με αναπληρωματικούς. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με 2 νίκες ενώ δέχθηκε μόλις δύο γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Ιντερνασιονάλ και δικαιολογημένα μικρή η τιμή του άσου. Αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πάει πάνω από το 2,00. Και αξίζει να πονταριστεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr