Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Έχει την εμπειρία η Σλόβαν

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 10:37

Η… μπαρουτοκαπνισμένη Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στη άσημη Ντιναμό Μπατούμι και συνδυάζουμε τη νίκη της με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Έχει την εμπειρία η Σλόβαν

Πρώτος προκριματικός γύρος για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου συνολικού σκορ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής συνεχίζει στον 2ο προκριματικό γύρο, ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν έχει εδραιώσει πλέον την κυριαρχία της εντός των συνόρων, όπου μετρά τέσσερις συνεχόμενους τίτλους, ανεβάζοντας όλο και περισσότερο την διαφορά από τον ανταγωνισμό. Και φέτος θέλει να παραμείνει πρώτη αλλά και να κάνει υπερβατική πορεία στην Ευρώπη. Ο κόουτς Βλάντιμνι Βάις παραμένει φυσικά στο τιμόνι, ενώ διαχειρίζεται ποιοτικό για τα δεδομένα της χώρας ρόστερ με πολλούς ξένους παίκτες στο δυναμικό του. Τα μέχρι τώρα φιλικά πάντως δεν ήταν θετικά, καθώς η Σλόβαν μέτρησε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.


Ενισχυμένη

Προχώρησε σε καλές προσθήκες που φανερώνουν τους υψηλούς στόχους. Απέκτησε τον καλό φορ Μαρτίνεζ ενώ επανέφερε στην Σλοβακία τον πολύπειρο μέσο Κούτσκα. Γνωστή κρίνεται η απουσία του τερμ. Σούλα.

Ντιναμό Μπατούμι

Η Ντιναμό Μπατούμι είναι η ανερχόμενη δύναμη των τελευταίων ετών στο ποδόσφαιρο της Γεωργίας. Έπειτα από δύο σερί δεύτερες θέσεις έφθασε επιτέλους η ώρα για τον πρώτο τίτλο στην περσινή σεζόν και η έξοδος στα μεγάλα σαλόνια. Βασικός στόχος να εδραιωθεί εντός των συνόρων. Ο κόουτς Γκία Γκεγκουτζάτζε παραμένει στον πάγκο για τέταρτη σεζόν, ενώ φρόντισε να διατηρηθεί και ο βασικός κορμός. Επιλεκτικές κινήσεις ξένων με έξι μη Γεωργιανούς να ενισχύουν ποιοτικά το ρόστερ. Προέρχεται από τον θρίαμβο με 4-1 στο ντέρμπι επί της Ντιναμό Τιφλίδας, οδεύει ολοταχώς για νέο τίτλ, το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στις 13 Αυγούστου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.55 4.25 1.78 1.82 1.3 2.95 1.78 1.82 1.13 1.2 1.94
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ντιναμό Μπατούμι / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η πιο ποιοτική Σλόβαν έχει τον πρώτο λόγο αλλά η Ντιναμό Μπατούμι είναι πιο έτοιμη. Θα ποντάρουμε στην εμπειρία και θα εμπιστευθούμε τον άσο που προσφέρεται στο 1.70 και μπορεί μάλιστα να συνδυαστεί με over 1,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr