Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κολόν - Ταγέρες, με την έδρα!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 10:42

Ο «εμφύλιος» της Αργεντινής για τους «16» έχει φαβορί για στοίχημα, όπως βγαίνει και από την ανάλυση.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κολόν - Ταγέρες, με την έδρα!

Είναι ένας από τους δύο «εμφύλιους» της Αργεντινής που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα. Η Κολόν υποδέχεται την Ταγέρες με την πρώτη αναμέτρηση να έληξε 1-1. Η Κολόν προηγήθηκε με το γκολ του Άμπιλα στο 61', αλλά η Ταγέρες ισοφάρισε με τον Φράνκο στο 87'.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Κολόν Σάντα Φε

Η Κολόν έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο της στο πρώτο ματς. Τα πήγε πολύ καλά και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Κάτι που της δίνει κι ένα προβάδισμα για να πάρει την πρόκριση.

Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία στην διοργάνωση. Κάτι που ισχύει και για τα 4 τελευταία εντός όπου ήταν νικηφόρα.

Βέβαια η ομάδα του Φαλσιόνι δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Γοδόι Κρουζ. Σε μια αναμέτρηση που έπαιξε με πολλές αλλαγές. Έχει μια ισοπαλία στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις 2 νίκες στα 10 πιο πρόσφατα.

Ταγιέρες

Η Ταγέρες αν έχειίδια αγωνιστική εικόνα με αυτή της πρώτης αναμέτρησης δύσκολα θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο. Ο Πέντρο Καϊξίνια είναι σίγουρος πως οι παίκτες θα αντιδράσουν και θα είναι πιο μαχητικοί.

Είναι αήττητη στα 5 τελευταία στη διοργάνωση και μόνο σε δύο από αυτά δέχθηκε γκολ. Κάτι που δείχνει πως στην διοργάνωση το παλεύει περισσότερο.

Προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Τίγκρε για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, παίζοντας με ρεζέρβες. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Μια νίκη και μια ισοπαλία έχει στα 4 τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 2.75 3.15 1.54 2.15 1.18 3.85 1.85 1.75 1.3 1.31 1.52
Κολόν Σάντα Φε - Ταγιέρες / Εκτίμηση

Η πλάστιγγα γέρνει προς την Κολόν που έχει και την δυναμική της έδρας. Με βάση και την εικόνα τη στο πρώτο ματς ξέρει καλά πως να αντιμετωπίσει την Ταγέρες. Καλός ο άσος που είναι πάνω από 2,20.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr